Circular

Kružna štedna žarulja

  Circular

  Kružna štedna žarulja

  Doista učinkovita kružna žarulja

  Kružne štedne žarulje tvrtke Philips imaju poseban oblik za posebne namjene. Budući da su niske, mogu se postaviti u malim prostorima gdje će pružati snažnu rasvjetu. Štede do 80% energije i novca. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Circular Kružna štedna žarulja

24 W (118 W), E27, Topla bijela, Bez mogućnosti prigušivanja 8711500315274 Pronađi slične proizvode

Doista učinkovita kružna žarulja

Odlično raspršivanje svjetla

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Ova žarulja troši do 80% manje energije u odnosu na standardne izvore svjetla, čime vam pomaže da smanjite iznose na računima za struju i date svoj doprinos očuvanju okoliša.

 • Dug vijek trajanja – do 6 godina

  Dug vijek trajanja – do 6 godina

  Štedne žarulje tvrtke Philips dizajnirane su da traju. Uz vijek trajanja do 6 godina, izbjeći ćete troškove i napornu čestu zamjenu žarulja, istovremeno štedeći energiju iz godine u godinu.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: