Downlighter

Reflektorska štednja žarulja

  Downlighter

  Reflektorska štednja žarulja

  Reflektorska rasvjeta koja štedi energiju

  Stropna svjetla tvrtke Philips odlično su rješenje za smanjenje potrošnje energije. Dugovječne usmjerene svjetiljke tvrtke Philips ostvaruju značajne uštede. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Downlighter Reflektorska štednja žarulja

20 W, Standardno grlo, Hladna dnevna svjetlost 871016321671310 Pronađi slične proizvode

Reflektorska rasvjeta koja štedi energiju

Uštedite novac usmjerenom rasvjetom

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Uštedite do 80 % energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Dakle, smanjite svoje račune za struju i odmah započnite sa štednjom.

 • Zamjenjuje reflektorsku žarulju

  Učiniti promjenu je jednostavno. Zamijenite svoju reflektorsku žarulju i uživajte u svim prednostima koje nude moderne tehnologije.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: