Tornado

Spiralna štedna žarulja

  Tornado

  Spiralna štedna žarulja

  Najmanja i najsjajnija štedna žarulja

  Tornado je najnovija i najsnažnija štedna žarulja tvrtke Philips. Ova briljantna mala štedna žarulja izuzetno je kompaktna, pruža snažnije svjetlo i štedi do 80% energije. Prednost je u tome što odgovara gotovo svakom rasvjetnom tijelu u vašem domu! Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Tornado Spiralna štedna žarulja

12 W (60 W), Standardno grlo, Topla bijela 871016321155810 Pronađi slične proizvode

Najmanja i najsjajnija štedna žarulja

Malene dimenzije, velike radne značajke

 • Vrlo velika snaga izlaznog svjetla

  Izlazno svjetlo ovih žarulja tvrtke Philips snažnije je od svjetla većine standardnih štednih žarulja. Ova žarulja pruža veliku količinu svjetlosti koja vam je potrebna za razne aktivnosti, poput čitanja omiljene knjige ili pomaganja djeci oko zadaće.

 • Vijek trajanja do 12 godina

  Moderne tehnologije omogućavaju duži vijek trajanja žarulja u odnosu na standardne. Uz vijek trajanja od 12 godina jedna štedna žarulja tvrtke Philips zamijenit će 12 standardnih žarulja. Dakle, štede novac i traju duže, godinu za godinom. Vijek trajanja temelji se na prosječnoj uporabi od 2,7 sati dnevno ili 1000 sati godišnje. Na taj prosjek utječe uporaba tijekom godišnjih doba (manje svjetla zimi, više svjetla ljeti), vremenski uvjeti (kišni ili sunčani dani) te prostorija u kojoj se žarulja upotrebljava (kratkotrajna uporaba u kupaonici ili dugotrajna uporaba u dnevnom boravku).

 • Štedi novac i do 80% energije

  Ova žarulja štedi novac i do 80% energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Dakle, smanjite svoje račune za struju i odmah započnite sa štednjom.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: