Neizravno osvjetljenje

  Neizravno osvjetljenje

  Obojite svoj svijet svjetlošću

  Komplet za nadogradnju Friends of hue LightStrips tvrtke Philips omogućava stvaranje idealne rasvjete za raspoloženje kod kuće putem pametnih telefona ili uređaja. Stvorite dodatnu dimenziju arhitektonskih značajki ili jednostavno osvijetlite predmete odostraga. Savijajte, oblikujte, mijenjajte prema vlastitim željama. Saznajte više

 • Obojite svoj svijet svjetlošću

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Hue Neizravno osvjetljenje

LightStrips, prozirna, LED 7299355PH Pronađi slične proizvode

Obojite svoj svijet svjetlošću

 • Upravljati možete putem pametnih uređaja sa sustavima iOS i Android

  Upravljati možete putem pametnih uređaja sa sustavima iOS i Android

  Jednostavno sinkronizirajte svoja svjetla i postojeći Philips hue most. Nakon toga moći bežično upravljati svjetlima s bilo koje lokacije u domu. Bez obzira jeste li u dnevnom boravku, blagovaoni ili u spavaćoj sobi, pametnim uređajem možete upravljati s bilo kojim svjetlom koje je spojeno na most.

 • Uvijek aktualan

  Uvijek aktualan

  Philips hue za upravljanje svjetlima koristi ZigBee, pouzdanu i sigurnu tehnologiju male snage. Sustav neprestano unapređujemo novim značajkama i poboljšanjima. Ažuriranja softvera i programskih datoteka vrše se bežično i jednostavno, izravnim povezivanjem s hue uređajem.

 • Spojite do 50 žarulja i svjetiljki

  Spojite do 50 žarulja i svjetiljki

  Na postojeći Philips hue most možete spojiti do 50 žarulja ili svjetiljki. Jednostavno započnite s bilo kojim od dostupnih produžnih kompleta i nastavite im dodavati svjetiljke u bilo kojoj kombinaciji, bilo da se radi o Philips hue žaruljama ili Friends of hue rasvjeti tvrtke Philips. Sada dodirom prsta možete upravljati svim spojenim svjetiljkama u svom domu.

 • Definirajte postavke osvjetljenja na temelju omiljene slike

  Definirajte postavke osvjetljenja na temelju omiljene slike

  Pomoću omiljene slike možete generirati savršene boje za posebne prigode. Vratite se u prošlost i proživite te trenutke tako što ćete prenijeti vlastitu sliku i u skladu s njom podesiti rasvjetu. Dodajte do 50 izvora svjetlosti za svaku postavku koju možete pozvati jednostavnim dodirom prstom.

 • Svjetlo vam može pomoći sa spavanjem

  Svjetlo vam može pomoći sa spavanjem

  Pomoću funkcije timera možete postaviti vrijeme u koje će se vaša svjetiljka Friends of hue uključiti – za svjetlo koje će vas dočekati kad se navečer vratite kući. Osim toga, omogućava postupno mijenjanje rasvjete tijekom vremena. Pomoću timera svjetiljku Friends of hue možete pretvoriti u svjetlo za buđenje. Odaberite postupno povećanje intenziteta svjetlosti koja će vas na blag i nježan način probuditi iz sna, za razliku od iznenadnih zvučnih signala ili zvonjave konvencionalnih budilica. Navečer timer možete postaviti za postupno isključivanje svjetala kako biste zaspali na prirodan način.

 • Uživajte u dinamičkim svjetlosnim efektima koji su sinkronizirani s vašim trenutkom

  Uživajte u dinamičkim svjetlosnim efektima koji su sinkronizirani s vašim trenutkom

  Sustav hue potpuno je otvoren razvojnim programerima. Unutar te zajednice razvija se sve veći broj aplikacija za hue. To je rezultiralo kreativnim i dinamičnim sustavima rasvjete i mogućnostima njezine sinkronizacije s vašom omiljenom glazbom, za nezaboravne zabave.

 • Postavite uključivanje i isključivanje rasvjete i kada niste kod kuće

  Postavite uključivanje i isključivanje rasvjete i kada niste kod kuće

  Možete urediti tako da izgleda kao da ste kod kuće čak i kada niste. Postavite alarme ili programatore koji će uključivati i isključivati rasvjetu u određeno vrijeme ili nasumično. Zahvaljujući mrežnom pristupu, rasvjetom svog doma možete upravljati izravno iz aplikacije na pametnom uređaju. U aplikaciji omogućite značajku za geografsko lociranje i rasvjeta će se automatski uključiti ili isključiti kada uđete u kuću ili je napustite. Praktično i sigurno – gdje god se nalazili.

 • Vrhunska fleksibilnost postavljanja

  Vrhunska fleksibilnost postavljanja

  Friends of hue LightStrips možete savijati, oblikovati i prilagođavati za naglašavanje namještaja i stvaranje potpuno novih svjetlosnih efekata. Zahvaljujući integriranoj ljepljivoj vrpci Friends of hue LightStrips, uređaj možete jednostavno montirati na bilo koje mjesto i na bilo koji komad namještaja.

 • Jednostavno rezanje. Za maksimalnu slobodu

  Jednostavno rezanje. Za maksimalnu slobodu

  Rasvjeta Friends of hue LightStrips u vaš će dom unijeti potpunu dizajnersku slobodu. Za veću praktičnost, prilagodljive trake duljine 2 m imaju oznake za rezanje koje vam pomažu prilikom rezanja na određene dimenzije zbog prilagođavanja određenoj primjeni.

 • Mijenjajte ambijent svjetlom u boji

  Mijenjajte ambijent svjetlom u boji

  Birajte između 16 milijuna boja kako biste pronašli odgovarajuću nijansu za određeni trenutak. Naglasite značajke svog doma. Osvijetlite prostor. Zapljusnite zidove zapanjujućim obrisima.

 • Odgovarajuća količina svjetla

  Odgovarajuća količina svjetla

  Svjetiljku Friends of hue LightStrips tvrtke Philips postavite tako gdje je trebate. Naglasite omiljeno mjesto svjetlošću izlazne snage do 120 lumena. Smanjite intenzitet i stopite meke tonove za uglađen svjetlosni efekt u cijeloj prostoriji.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: