Dodatna oprema

  Dodatna oprema

  Potaknite maštu

  Noćna svjetiljka Philips Disney Finding Dory omogućuje dječacima i djevojčicama da svoju sobu pretvore u Dorin sanjivi plavi svijet. To je savršen način za proživljavanje Dorinog zaigranog putovanja dok pronalazi put do kuće i svoje obitelji s Nemom i starim društvom. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Dodatna oprema

Finding Dory, plava, LED 7192435P0 Pronađi slične proizvode

Potaknite maštu

 • Za djecu

  Za djecu

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu kreira okruženje koje djecu potiče da uživaju u onome što najviše vole – zabavi i kreativnosti! Mjesto na kojem dijete može učiti, igrati se i spavati sa svojim omiljenim Disneyjevim likom. Svjetlo je dizajnirano tako da bude sigurno za djecu.

 • Napajanje na baterije – 2 x AAA, baterije nisu u kompletu

  Napajanje na baterije – 2 x AAA, baterije nisu u kompletu

  Svjetiljka radi na 2 AAA baterije. Odgovarat će sve baterije te veličine. Nemojte kombinirati različite vrste baterija nego uvijek koristite baterije iste vrste. Baterije nisu priložene u kompletu.

 • Pogodno za montažu na zid ili strop

  Pogodno za montažu na zid ili strop

  Svjetiljku montirajte na zid ili strop, upravo onako kako želite.

 • Izdržljiva i otporna na padove

  Ova je svjetiljka izdržljiva, otporna na padove i bez oštrih rubova te je izrađena od izdržljivog materijala čime vašoj djeci osigurava bezbrižne maštovite trenutke.

 • Pritisnite za uključivanje ili isključivanje svjetla

  Jednostavno pritisnite svjetlo kako biste ga uključili ili isključili. Svjetlo će se automatski isključiti nakon 15 minuta kako bi baterije duže trajale.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: