Dodatna oprema

  Dodatna oprema

  Potaknite maštu

  Ova Philips i Star Wars noćna svjetiljka na uključivanje/isključivanje ima legendaran uzorak i omiljene junake iz filma Zvjezdani ratovi. Budući da se napaja na baterije, lako je možete smjestiti na željenu lokaciju. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Dodatna oprema

Star Wars, crna, LED 7192430P0 Pronađi slične proizvode

Potaknite maštu

 • Za ljubitelje serijala Star Wars

  Za ljubitelje serijala Star Wars

  Ova Philips i Star Wars svjetiljka za vašu spavaću sobu potiče osjećaj epske avanture. Mjesto na kojemu možete raditi, opuštati se i spavati zajedno s omiljenim znakom iz serijala Star Wars. Svjetiljka je dizajnirana tako da bude sigurna za vas.

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku tvrtke Philips jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u vaš dom.

 • Topla bijela svjetlost

  Topla bijela svjetlost

  Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka pruža toplo bijelo svjetlo za ugodnu atmosferu.

 • Napajanje na baterije – 2 x AAA, baterije nisu u kompletu

  Napajanje na baterije – 2 x AAA, baterije nisu u kompletu

  Svjetiljka radi na 2 AAA baterije. Odgovarat će sve baterije te veličine. Nemojte kombinirati različite vrste baterija nego uvijek koristite baterije iste vrste. Baterije nisu priložene u kompletu.

 • Umiruje vas noću

  Ova svjetiljka za spavaću sobu savršena je svjetiljka uz koju ćete se osjećati sigurno. Budući da se napaja na baterije, možete je postaviti na željeno mjesto. To je čini idealnom za orijentacijsku rasvjetu.

 • Pritisnite za uključivanje ili isključivanje svjetla

  Jednostavno pritisnite svjetlo kako biste ga uključili ili isključili. Svjetlo će se automatski isključiti nakon 15 minuta kako bi baterije duže trajale.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: