Stolna svjetiljka

  Stolna svjetiljka

  Svjetlo tamo gdje vam treba

  Osigurajte više svjetla kada i ondje gdje vam je potrebno. Prijenosna stolna svjetiljka tvrtke Philips radi na baterije i lagana je te ju prema potrebi možete premještati po domu. Topla bijela LED rasvjeta energetski je učinkovita i dugotrajna, a ima i funkciju za automatsko isključivanje. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Svjetlo tamo gdje vam treba

Praktično prijenosno svjetlo za vaš dom

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku tvrtke Philips jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u vaš dom.

 • Prekidač za uključivanje/isključivanje na proizvodu

  Prekidač za uključivanje/isključivanje na proizvodu

  Zahvaljujući prekidaču diskretno smještenom na svjetiljci lako možete uključivati i isključivati svjetlo.

 • Lagana i prijenosna za potpunu prilagodljivost

  Ova lagana prijenosna svjetiljka radi na baterije te je možete koristiti svugdje u domu. Osvijetlite teško dostupna područja, primjerice tamne zakutke, stepenice i prolaze ili upotpunite postojeću stropnu rasvjetu. Odlična je za čitanje, kao sobna ili noćna svjetiljka, a svojim elegantnim dizajnom upotpunit će svaki interijer.

 • Bez potrebe za kabelima ili utičnicama, za potpunu prilagodljivost

  Zahvaljujući radu na baterije, nema nespretnih kabela koji narušavaju izgled interijera i preko kojih se možete spotaknuti. Budući da ne zahtijeva strujnu utičnicu, svjetiljku možete postaviti bilo gdje. Upotrebljiva je odmah po vađenju iz pakiranja.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: