Projektor i ručna svjetiljka 2-u-1

  Projektor i ručna svjetiljka 2-u-1

  Potaknite maštu

  Projektor Philips Disney Finding Dory omogućuje dječacima i djevojčicama da svoju sobu pretvore u Dorin sanjivi plavi svijet. To je savršen način za proživljavanje Dorinog zaigranog putovanja dok pronalazi put do kuće i svoje obitelji s Nemom i starim društvom. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Projektor i ručna svjetiljka 2-u-1

FINDING DORY, plava, LED 717889016 Pronađi slične proizvode

Potaknite maštu

 • Za djecu

  Za djecu

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu kreira okruženje koje djecu potiče da uživaju u onome što najviše vole – zabavi i kreativnosti! Mjesto na kojem dijete može učiti, igrati se i spavati sa svojim omiljenim Disneyjevim likom. Svjetlo je dizajnirano tako da bude sigurno za djecu.

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u dječju sobu.

 • Izdržljiva i otporna na padove

  Ova je svjetiljka izdržljiva, otporna na padove i bez oštrih rubova te je izrađena od izdržljivog materijala čime vašoj djeci osigurava bezbrižne maštovite trenutke.

 • Stvara čaroban ugođaj

  Ova prijenosna svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu kombinira noćno svjetlo s projektorom čarobnih slika. Noćno svjetlo djetetu pruža osjećaj sigurnosti noću, dok projektor oživljava omiljene Disney likove na zidu ili stropu. Ova jedinstvena svjetiljka 2-u-1 rutinu prije spavanja i čitanje priča prenosi na novu razinu. Zahvaljujući dvosmjernom prekidaču integriranom na svjetiljci lako možete prebacivati između noćnog svjetla i projektora čarobnih slika.

 • U kompletu su dodatni kotačići sa slikama

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney isporučuje se s 3 kotačića, od kojih svaki ima po 8 slika koje će potaknuti maštu vašeg djeteta.

 • Napajanje na baterije – 3 x LR44 u kompletu

  Svjetiljka radi na 3 LR44 baterije od 1,5 V. Odgovarat će sve baterije te veličine. Nemojte kombinirati različite vrste baterija nego uvijek koristite baterije iste vrste. Baterije nisu priložene u kompletu.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: