Stolna svjetiljka

  Stolna svjetiljka

  Potaknite maštu

  Ova Philips i Star Wars stolna svjetiljka emitira hladno bijelo svjetlo idealno za koncentraciju, primjerice prilikom čitanja knjige ili pisanja domaće zadaće. Prikazuje pustolovine Zvjezdanih ratova pa će izgledati vrlo privlačno na radnom stolu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Stolna svjetiljka

Star Wars, crna, LED 717709916 Pronađi slične proizvode

Potaknite maštu

 • Za ljubitelje serijala Star Wars

  Za ljubitelje serijala Star Wars

  Ova Philips i Star Wars svjetiljka za vašu spavaću sobu potiče osjećaj epske avanture. Mjesto na kojemu možete raditi, opuštati se i spavati zajedno s omiljenim znakom iz serijala Star Wars. Svjetiljka je dizajnirana tako da bude sigurna za vas.

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku tvrtke Philips jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u vaš dom.

 • Prekidač za uključivanje/isključivanje na proizvodu

  Prekidač za uključivanje/isključivanje na proizvodu

  Zahvaljujući prekidaču diskretno smještenom na svjetiljci lako možete uključivati i isključivati svjetlo.

 • Vrhunska fleksibilnost

  Vrhunska fleksibilnost

  Zahvaljujući fleksibilnoj glavi, ovu svjetiljku Philips i Star Wars možete okrenuti u željenom smjeru i usmjeriti svjetlo tamo gdje je potrebno.

 • Idealna svjetiljka za vaš stol

  Ova svjetiljka za spavaću sobu savršena je stolna svjetiljka. Emitira hladno bijelo svjetlo, idealno za čitanje knjige ili pisanje domaće zadaće. Nadohvat je ruke i lako se uključuje, pa ćete se noću osjećati sigurno i ugodno.

 • Hladno bijelo svjetlo za optimalnu koncentraciju

  Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka pruža hladno bijelo svjetlo za optimalnu koncentraciju.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: