Disney

Disney

Projektor i noćno svjetlo 2-u-1

  Disney

  Projektor i noćno svjetlo 2-u-1

  Potaknite maštu

  Ova noćna svjetiljka tvrtki Philips i Disney s projektorom oduševit će vaše dijete čarobnim pripovijedanjem. Okrenite neki od kotačića s filmom kako bi se živopisne i zabavne filmske scene projicirale na strop ili uključite umirujuće noćno svjetlo na donjoj strani. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Disney Projektor i noćno svjetlo 2-u-1

Frozen, plava, LED 717690816 Pronađi slične proizvode

Potaknite maštu

 • Za djecu

  Za djecu

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu kreira okruženje koje djecu potiče da uživaju u onome što najviše vole – zabavi i kreativnosti! Mjesto na kojem dijete može učiti, igrati se i spavati sa svojim omiljenim Disneyjevim likom. Svjetlo je dizajnirano tako da bude sigurno za djecu.

 • Stvara čaroban ugođaj

  Stvara čaroban ugođaj

  Ova prijenosna svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu kombinira noćno svjetlo s projektorom čarobnih slika. Noćno svjetlo djetetu pruža osjećaj sigurnosti noću, dok projektor oživljava omiljene Disney likove na zidu ili stropu. Ova jedinstvena svjetiljka 2-u-1 rutinu prije spavanja i čitanje priča prenosi na novu razinu. Zahvaljujući dvosmjernom prekidaču integriranom na svjetiljci lako možete prebacivati između noćnog svjetla i projektora čarobnih slika.

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u dječju sobu.

 • Topla bijela svjetlost

  Topla bijela svjetlost

  Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka pruža toplo bijelo svjetlo za ugodnu atmosferu.

 • Napajanje na baterije – 3 x AA, baterije nisu u kompletu

  Napajanje na baterije – 3 x AA, baterije nisu u kompletu

  Svjetiljka radi na 3 AA baterije. Odgovarat će sve baterije te veličine. Nemojte kombinirati različite vrste baterija nego uvijek koristite baterije iste vrste. Baterije nisu priložene u kompletu.

 • U kompletu su dodatni kotačići sa slikama

  U kompletu su dodatni kotačići sa slikama

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney isporučuje se s 3 kotačića, od kojih svaki ima po 8 slika koje će potaknuti maštu vašeg djeteta.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: