Disney

Disney

Stolna svjetiljka

  Disney

  Stolna svjetiljka

  Potaknite maštu

  Ova stolna noćna svjetiljka Mickey Mouse tvrtki Philips i Disney ima sliku najpoznatijeg svjetskog miša. Pomaže umiriti dijete noću i potiče pripovijedanje priča prije spavanja. Dizajn siguran za djecu obuhvaća LED svjetlo hladno na dodir i prekidač. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Disney Stolna svjetiljka

Mickey Mouse, bijela, LED 717643016 Pronađi slične proizvode

Potaknite maštu

 • Za djecu

  Za djecu

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu kreira okruženje koje djecu potiče da uživaju u onome što najviše vole – zabavi i kreativnosti! Mjesto na kojem dijete može učiti, igrati se i spavati sa svojim omiljenim Disneyjevim likom. Svjetlo je dizajnirano tako da bude sigurno za djecu.

 • Idealna svjetiljka za dječji stol ili noćni ormarić

  Idealna svjetiljka za dječji stol ili noćni ormarić

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu savršena je za postavljanje na noćni ormarić ili radni stol. Emitira meko toplo bijelo svjetlo, idealno za rutinu prije spavanja kao što je čitanje knjige ili pričanje priča. Nadohvat je ruke i lako se uključuje pa se dijete osjeća sigurno i ugodno noću.

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u dječju sobu.

 • Topla bijela svjetlost

  Topla bijela svjetlost

  Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka pruža toplo bijelo svjetlo za ugodnu atmosferu.

 • Prekidač za uključivanje/isključivanje na kabelu

  Prekidač za uključivanje/isključivanje na kabelu

  Zahvaljujući prekidaču diskretno smještenom na kabelu lako možete uključivati i isključivati svjetlo.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: