Disney

Disney

Stropna svjetiljka

  Disney

  Stropna svjetiljka

  Potaknite maštu

  Ova čarobna pokretna viseća svjetiljka Planes tvrtki Philips i Disney omogućava vašem dječaku da ponovo proživi filmsku zabavu na stropu svoje sobe! Budući da obuhvaća njegove omiljene likove koji kruže oko toplog bijelog LED svjetla, unijet će boju i osmijehe u vrijeme počinka! Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Disney Stropna svjetiljka

Planes, plava, LED 717625316 Pronađi slične proizvode

Potaknite maštu

 • Za djecu

  Za djecu

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu kreira okruženje koje djecu potiče da uživaju u onome što najviše vole – zabavi i kreativnosti! Mjesto na kojem dijete može učiti, igrati se i spavati sa svojim omiljenim Disneyjevim likom. Svjetlo je dizajnirano tako da bude sigurno za djecu.

 • Idealno za generalnu rasvjetu

  Idealno za generalnu rasvjetu

  Svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju sobu savršen je središnji element koji stvara obilje svjetlosti. Pruža idealnu svjetlosno okruženje za svakodnevne aktivnosti djeteta.

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u dječju sobu.

 • Topla bijela svjetlost

  Topla bijela svjetlost

  Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka pruža toplo bijelo svjetlo za ugodnu atmosferu.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: