Disney

Disney

Viseća svjetiljka

  Disney

  Viseća svjetiljka

  Potaknite maštu

  Ovu viseću svjetiljku Planes tvrtki Philips i Disney mora imati svako dijete koje voli film Planes. Oblikovana točno kao glavni lik Dusty, oslobodit će dječju maštu osvjetljavajući prostoriju toplim bijelim LED svjetlom. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Disney Viseća svjetiljka

Planes, narančasta, LED 717595316 Pronađi slične proizvode

Potaknite maštu

 • Za djecu

  Za djecu

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu kreira okruženje koje djecu potiče da uživaju u onome što najviše vole – zabavi i kreativnosti! Mjesto na kojem dijete može učiti, igrati se i spavati sa svojim omiljenim Disneyjevim likom. Svjetlo je dizajnirano tako da bude sigurno za djecu.

 • Maštoviti 3D oblik

  Maštoviti 3D oblik

  Zahvaljujući maštovitom 3D obliku ova svjetiljka okupat će prostoriju svjetlom i potaknuti maštu vaše djece.

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u dječju sobu.

 • Topla bijela svjetlost

  Topla bijela svjetlost

  Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka pruža toplo bijelo svjetlo za ugodnu atmosferu.

 • Podesivi kut

  Podesivi kut

  Kut ove viseće svjetiljke lako se može prilagoditi, što će pružiti dašak osobnosti.

 • Idealno za generalnu rasvjetu

  Svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju sobu savršen je središnji element koji stvara obilje svjetlosti. Pruža idealnu svjetlosno okruženje za svakodnevne aktivnosti djeteta.

 • Prilagodljiva visina pri montaži

  Svjetiljka visi na dugačkim kabelima, što vam pruža maksimalnu fleksibilnost montaže. Odaberite visinu koja savršeno odgovara vašim potrebama.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: