Disney

Disney

Prijenosna svjetiljka SoftPal

  Disney

  Prijenosna svjetiljka SoftPal

  Potaknite maštu

  SoftPal Winnie the Pooh tvrtki Philips i Disney prijenosni je prijatelj vašeg djeteta koji blago osvjetljava dječju sobu. Zahvaljujući ovom prijenosnom orijentacijskom svjetlu vaše dijete može spavati sigurno i bezbrižno s mekim i umiljatim partnerom. Saznajte više

 • Potaknite maštu

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Disney Prijenosna svjetiljka SoftPal

Winnie the Pooh, žuta, LED 717053416 Pronađi slične proizvode

Potaknite maštu

 • Za djecu

  Za djecu

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu kreira okruženje koje djecu potiče da uživaju u onome što najviše vole – zabavi i kreativnosti! Mjesto na kojem dijete može učiti, igrati se i spavati sa svojim omiljenim Disneyjevim likom. Svjetlo je dizajnirano tako da bude sigurno za djecu.

 • Hladna na dodir i sigurna za dijete

  Hladna na dodir i sigurna za dijete

  Ova je svjetiljka potpuno sigurna za dijete jer je izrađena od materijala sigurnih za djecu i koristi LED osvjetljenje koje je uvijek hladno na dodir.

 • Umiruje dijete noću

  Umiruje dijete noću

  SoftPal je dječja prijenosna ručna svjetiljka koja blago osvjetljava spavaću sobu i umiruje dijete tijekom noći. Mogu se odabrati dva različita intenziteta noćnog svjetla. Možete pritisnuti gumb na priključnoj stanici za dobivanje blagog noćnog svjetla ili uključite SoftPal za dobivanje nježnog umirujućeg svjetla.

 • Prati vaše dijete noću

  Prati vaše dijete noću

  SoftPal se može upotrijebiti kao prijenosno orijentacijsko svjetlo prilikom noćnih odlazaka u kupaonicu ili roditeljsku sobu.

 • Meko, sigurno na dodir i može se stisnuti

  Meko, sigurno na dodir i može se stisnuti

  SoftPal je meki i umiljati svjetlosni prijatelj koji se može stisnuti.

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u dječju sobu.

 • Nagnite kako biste uključili LED svjetlo koje se nalazi unutra

  Nagnite kako biste uključili LED svjetlo koje se nalazi unutra

  Uključite svjetlo noću jednostavnim okretanjem svjetiljke SoftPal. LED svjetlo koje se nalazi unutra uključit će se i isključiti svakim naginjanjem ruke.

 • Jednostavno indukcijsko punjenje na postolju

  Jednostavno indukcijsko punjenje na postolju

  Postavite SoftPal na postolje za punjenje i pritisnite gumb kako bi indukcijsko punjenje automatski započelo. Kada se SoftPal potpuno napuni, svjetlosni indikator na postolju automatski će se isključiti.

 • Izdržljiva i otporna na padove

  Ova je svjetiljka izdržljiva, otporna na padove i bez oštrih rubova te je izrađena od izdržljivog materijala čime vašoj djeci osigurava bezbrižne maštovite trenutke.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: