Viseća svjetiljka

  Viseća svjetiljka

  Svjetlo kakvo niste mogli ni zamisliti

  Ova elegantna viseća LED svjetiljka Philips hue Beyond kombinira diskretnu rasvjetu za raspoloženje s toplim bijelim radnim osvjetljenjem. Povezuje se s vašom kućnom bežičnom mrežom za trenutačnu i potpunu kontrolu nad rasvjetom u vašem domu putem pametnog uređaja. Saznajte više

 • Svjetlo kakvo niste mogli ni zamisliti

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Hue Viseća svjetiljka

Beyond Starter, bijela, LED 7121131PH Pronađi slične proizvode

Svjetlo kakvo niste mogli ni zamisliti

povezano s vama

 • Upravljati možete putem pametnih uređaja sa sustavima iOS i Android

  Upravljati možete putem pametnih uređaja sa sustavima iOS i Android

  Philips hue most omogućava bežično upravljanje rasvjetom s bilo koje lokacije u domu. Bez obzira jeste li u dnevnom boravku, blagovaoni ili u spavaćoj sobi, pametnim uređajem možete upravljati s bilo kojim svjetlom koje je spojeno na most.

 • Postavite uključivanje i isključivanje rasvjete i kada niste kod kuće

  Postavite uključivanje i isključivanje rasvjete i kada niste kod kuće

  Možete urediti tako da izgleda kao da ste kod kuće čak i kada niste. Postavite alarme ili programatore koji će uključivati i isključivati rasvjetu u određeno vrijeme ili nasumično. Zahvaljujući mrežnom pristupu, rasvjetom svog doma možete upravljati izravno iz aplikacije na pametnom uređaju. U aplikaciji omogućite značajku za geografsko lociranje i rasvjeta će se automatski uključiti ili isključiti kada uđete u kuću ili je napustite. Praktično i sigurno – gdje god se nalazili.

 • Uvijek aktualan

  Uvijek aktualan

  Philips hue za upravljanje svjetlima koristi ZigBee, pouzdanu i sigurnu tehnologiju male snage. Sustav neprestano unapređujemo novim značajkama i poboljšanjima. Ažuriranja softvera i programskih datoteka vrše se bežično i jednostavno, izravnim povezivanjem s hue uređajem.

 • Spojite do 50 hue žarulja i svjetiljki

  Spojite do 50 hue žarulja i svjetiljki

  Na Philips hue most možete spojiti do 50 žarulja ili svjetiljki. Jednostavno započnite s bilo kojim od dostupnih početnih kompleta i počnite mu dodavati uređaje Philips hue. Zatim ćete moći upravljati svjetlima i pomicanjem prsta iz intuitivne aplikacije Philips hue na pametnim uređajima sa sustavima iOS i Android.

 • Dvostruko hue iskustvo

  Dvostruko hue iskustvo

  Čitajte i radite u skladu s tim kako se osjećate, bez obzira na to jeste li opušteni, napunjeni energijom ili druželjubivi – to vam omogućava snaga svjetlosti. hue Beyond ima dva neovisna svjetlosna izvora – usmjereno prema gore i prema dolje – za beskrajnu mješavinu boja u skladu s raspoloženjem i istovremenu funkcionalnost rasvjete za rad.

 • Obavite posao uz najbolju funkcionalnu rasvjetu

  Obavite posao uz najbolju funkcionalnu rasvjetu

  Osigurajte najbolju funkcionalnu rasvjetu za ono što želite raditi. Čitajte, pišite ili obavite posao uz kvalitetno LED osvjetljenje.

 • Beskrajna mješavina boja koju možete uskladiti sa svojim raspoloženjem

  Beskrajna mješavina boja koju možete uskladiti sa svojim raspoloženjem

  Odaberite jednu ili više boja – iz dva neovisna svjetlosna izvora – i stvorite savršeni ugođaj u skladu sa svojim raspoloženjem, bez obzira na to želite li se opustiti, napuniti energijom ili istraživati.

 • Nenametljive obavijesti

  Nenametljive obavijesti

  Ovu svjetiljku Philips hue možete postaviti tako da vas suptilnim impulsom svjetlosti u boji nenametljivo obavještava o porukama, novostima s društvenih mreža i drugoj komunikaciji s pametnog uređaja. Nenametljive, ali dovoljno uočljive da bi vam privukle pažnju, hue ambijentalne svjetlosne obavijesti na ugodan će vas način obavijestiti o dolaznim porukama i ažuriranjima na način koji odgovara vama.

 • Jednostavno upravljanje iz intuitivne aplikacije hue

  Jednostavno upravljanje iz intuitivne aplikacije hue

  Upravljajte svjetlima pomicanjem prsta u intuitivnoj aplikaciji hue. Možete zasebno upravljati svaki svjetlom, stvarati i spremati vlastite ambijente ili koristiti recepte za rasvjetu za postizanje optimalnog hue iskustva.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: