Beyond

  Beyond

  Neograničene mogućnosti

  Ova elegantna stropna LED svjetiljka Philips hue Beyond kombinira diskretnu rasvjetu za raspoloženje s toplim bijelim radnim osvjetljenjem. Povezuje se s vašom kućnom bežičnom mrežom za trenutačnu i potpunu kontrolu nad rasvjetom u vašem domu putem pametnog uređaja. Saznajte više

 • Neograničene mogućnosti

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Neograničene mogućnosti

za izvanredne doživljaje

 • LightDuo: dva svjetlosna izvora za funkcionalnu rasvjetu i rasvjetu za kreiranje ugođaja

  LightDuo: dva svjetlosna izvora za funkcionalnu rasvjetu i rasvjetu za kreiranje ugođaja

  Čitajte i radite u harmoniji sa svojim raspoloženjem, bilo da ste opušteni, puni energije ili vam je do druženja. Sve to snagom svjetla. Philips Hue Beyond ima dva neovisna svjetlosna izvora – gornje i donje svjetlo– pa možete kreirati neograničenu kombinaciju boja i bijelog svjetla. Postavite funkcionalnu rasvjetu i dodajte dašak boje. Ili kreirajte žive scene i kombinirajte različite boje u skladu s raspoloženjem, bilo da se želite opustiti, napuniti energijom ili istraživati.

 • Budite kreativni uz 16 milijuna boja

  Budite kreativni uz 16 milijuna boja

  Igrajte se svjetlom i birajte između 16 milijuna boja kako biste u trenutku promijenili ugođaj u prostoriji. Jednostavno postavite ugođaj dodirom gumba. Upotrijebite omiljenu fotografiju i ponovo proživite poseban trenutak uz bujice svjetla. Spremite omiljene postavke svjetla i aktivirajte ih kada poželite dodirom prsta

 • Uskladite svjetla s glazbom i filmovima

  Uskladite svjetla s glazbom i filmovima

  Proširite doživljaj televizije na cijelu prostoriju ili uskladite svjetlo s omiljenom glazbom i gledajte kako svjetlost reagira na ritam. Preuzmite aplikacije drugih proizvođača i otkrijte nevjerojatne stvari koje možete raditi uz Philips Hue.

 • Dočarajte ugođaj uz toplo bijelo i hladno dnevno svjetlo

  Dočarajte ugođaj uz toplo bijelo i hladno dnevno svjetlo

  Postavite odgovarajući ugođaj za svaki trenutak i ukrasite dom svjetlom, od toplog do hladnog bijelog. Uživajte u različitim stilovima tijekom cijele godine, bilo da se radi o jasnom bijelom svjetlu koje vas podsjeća na proljetni povjetarac, toplom bijelom svjetlu ljetnog sunca ili hladnom dnevnom svjetlu zime. Za ovu funkciju potrebno je povezivanje s Philips Hue mostom.

 • Probudite se i zaspite na prirodan način

  Probudite se i zaspite na prirodan način

  Philips Hue pomoći će vam da se izvučete iz kreveta onako kako volite te započnete dan osjećajući se osvježeno. Intenzitet svjetla postepeno se pojačava, oponašajući efekt izlaska sunca, i pomaže vam da se probudite na prirodan način, umjesto buđenja glasnom budilicom. Započnite dan na pravi način. Uvečer, opuštajuće toplo bijelo svjetlo pomaže vam da se opustite i pripremite tijelo za dobar san. Za ovu funkciju potrebno je povezivanje s Philips Hue mostom.

 • Opustite se, čitajte, usredotočite se i napunite energijom – uz planove rasvjete

  Opustite se, čitajte, usredotočite se i napunite energijom – uz planove rasvjete

  Svjetlost utječe na naše raspoloženje i ponašanje. Philips Hue vam može pomoći da pretvorite svakodnevnu rutinu u trenutke u kojima možete uživati. Preskočite jutarnju kavu i pripremite se za dan uz hladno, jarko dnevno svjetlo koje vam pomaže da tijelo i um napunite energijom. Ostanite usredotočeni uz precizno prilagođeno jarko bijelo svjetlo. Možete se i opustiti uz meki sjaj bijelog svjetla za savršen završetak dana.

 • Pametna kontrola, kod kuće i izvan nje

  Pametna kontrola, kod kuće i izvan nje

  Philips Hue aplikacije za iOS i Android omogućuju vam daljinsko upravljanje svjetlima s bilo kojeg mjesta. Provjerite jeste li zaboravili isključiti svjetla prije odlaska iz kuće te ih uključite ako radite do kasno. Za ovu funkciju potrebno je povezivanje s Philips Hue mostom.

 • Postavite praktične mjerače vremena

  Postavite praktične mjerače vremena

  Pomoću funkcije za odabir rasporeda iz aplikacije Philips Hue, možete učiniti da se doima kao da ste kod kuće kada niste. Odaberite uključivanje rasvjete u unaprijed određeno vrijeme, tako da bude uključena kada dođete kući. Možete čak odabrati uključivanje rasvjete u raznim sobama u različito vrijeme. Naravno, možete odabrati i postupno isključivanje rasvjete po noći, tako da ne morate brinuti jeste li neko svjetlo ostavili uključenim. Za ovu funkciju potrebno je povezivanje s Philips Hue mostom.

 • Prigušivanje bez potrebe za montažom

  Prigušivanje bez potrebe za montažom

  Iskusite zajamčeno glatko prigušivanje uz Philips Hue. Nije previše svijetlo. Nije previše mračno. Upravo onako kako treba biti. Nema potrebe za kabelima, električarom niti montažom

 • Upravljajte na svoj način

  Upravljajte na svoj način

  Povežite Philips Hue svjetla s mostom i krenite u istraživanje beskonačnih mogućnosti. Svjetlom možete upravljati s pametnog telefona ili tableta putem aplikacije Philips Hue; osim toga, sustavu možete dodavati prekidače za aktivaciju rasvjete. Postavite mjerače vremena, obavijesti, alarme i još mnogo toga za potpun Philips Hue doživljaj. Philips Hue radi čak i uz Amazon Alexa, Apple Homekit i Google Home kako bi vam omogućio glasovno upravljanje svjetlima.

 • Potreban je Philips Hue most

  Potreban je Philips Hue most

  Povežite Philips Hue svjetla s mostom kako biste upravljali svjetlima s pametnog telefona ili tableta putem aplikacije Philips Hue.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: