Viseće svjetlo

  Viseće svjetlo

  Giving light a new experience

  Divite se čistim, jasnim linijama i elegantnoj geometrijskoj jednostavnosti retro dizajna iz 1960-ih s potpuno modernim obratom - izrazito futurističkim proporcijama koje je omogućila tek nedavna tehnologija.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Giving light a new experience

 • Prilagodiva visina

  Prilagodiva visina

  Svjetlost se dovodi putem dugačkih kabela, što vam pruža maksimalnu fleksibilnost instalacije. Odaberite visinu koja savršeno odgovara vašim potrebama.

 • Raspršeno toplo bijelo svjetlo

  Raspršeno toplo bijelo svjetlo

  Ova svjetiljka koristi najnoviju tehnologiju za uštedu energije kako bi pružila bujicu tople, prirodne bijele svjetlosti. Raspršeno svjetlo osvijetlit će prostoriju toplim bijelim svjetlom, što vam omogućava kombinaciju funkcionalnosti i brige za okoliš. Raspršeno svjetlo idealno je za opću rasvjetu.

 • Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

  Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

  Podesite intenzitet svjetlosti pomoću prekidača za prigušivanje (nije priložen). Tako se svjetlo može idealno prilagoditi svakoj situaciji, bila riječ o romantičnoj večeri udvoje ili zabavi s prijateljima i obitelji u dnevnoj sobi.Tvrtka Philips testirala je veći broj zidnih prekidača za prigušivanje koji su se pokazali kompatibilnima s Philips LED rasvjetnim tijelima. Popis kompatibilnih prigušivača dostupan je u odjeljku preuzimanja i podrške.

 • Izuzetno dug vijek trajanja

  Izuzetno dug vijek trajanja

  Izvor svjetlosti u koji se možete pouzdati. Philips LED žarulje izuzetno dugo traju, najmanje 20 000 sati (što je ekvivalentno 20 godina na temelju prosječnog korištenja 3 sata dnevno uz najmanje 13 000 ciklusa uključivanja/isključivanja). Tako je ugodno znati da nećete morati brinuti o održavanju niti zamjeni žarulje, a imat ćete savršen svjetlosni ugođaj u svom domu.

 • Snažna LED lampica

  Snažna LED lampica

  LED modul je jedinstveno rješenje tvrtke Philips koje kombinira 3 LED diode u sintetičkom i aluminijskom kućištu. Ova tehnika omogućava optimalnu snagu svjetla i 100% ujednačenu boju svjetla.

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Tehnologija LED osvjetljenja koja se koristi u rasvjetnim tijelima tvrtke Philips izuzetno je energetski učinkovita (modul od 7,5 W proizvodi 350 lumena). Kao rezultat, svako rasvjetno tijelo štedi energiju, osiguravajući korisnicima manje račune za struju i doprinoseći očuvanju okoliša. Ako želite energetski učinkovitu kućnu rasvjetu suvremenog dizajna koja pruža odlično osvjetljenje, potražite Philips LED proizvode.

 • Efekt tople bijele svjetlosti

  Efekt tople bijele svjetlosti

  Osvijetlite svoj dom efektima toplog bijelog svjetla zahvaljujući najnovijim inovacijama na području LED rasvjete. Philips predstavlja najnoviju generaciju LED dioda velike snage koje pružaju toplo bijelo svjetlo i dosežu temperaturu boje od 2700 Kelvina. Ova inovacija podiže naša potrošačka rasvjetna tijela na novu razinu, omogućavajući korisnicima kombinaciju elegancije, stvaranja atmosfere pomoću svjetla i energetske učinkovitosti.

 • Vrlo kvalitetna i jaka svjetlost

  Modul snage 7,5 W proizvodi jačinu svjetla ekvivalentnu jačini svjetla klasične žarulje veće snage - 40 W (350 lumena).

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: