Izuzetno tanki 4K UHD TV sa sustavom Android™

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus9809_12/65pus9809_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Izuzetno tanki 4K UHD TV sa sustavom Android™

  Ultra tanak 4K UHD LED TV sa sustavom Android

  Razmotajte crveni tepih: serija 9800 tvrtke Philips sa sustavom Android donosi najbolju Ultra HD sliku i neusporediv kontrast. Bežični niskotonac i tehnologija Ambilight s 4 strane pružaju maksimalno kinematografsko iskustvo. Kokice nisu u kompletu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

9800 series Izuzetno tanki 4K UHD TV sa sustavom Android™

164 cm (65 inča), 4K Ultra HD LED televizor, Šest jezgri, Dvostruki tuner DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS9809/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Ultra tanak 4K UHD LED TV sa sustavom Android

s tehnologijom Ambilight s 4 strane

 • Ambilight s 4 strane: zamislite svoj televizor u krugu svjetlosti

  Stvorili ste mnogo više od kuće, stvorili ste dom, pa zašto ne biste odabrali i televizor koji odiše toplinom i privlačnošću? Naša dosad najbolja tehnologija osvjetljenja Ambilight omogućava emitiranje izuzetno širokog kruga svjetlosti sa sve četiri strane vašeg televizora na zid oko njega. Vaš zaslon izgleda mnogo šire, a doživljaj gledanja još je napredniji… televizor izgleda kao da lebdi u zraku. Boja, živopisnost i uzbuđenje prelaze granice zaslona i ulaze u vaš dnevni boravak, unoseći uzbudljiviji, intenzivniji i prožimajući doživljaj gledanja.

 • 4K Ultra HD: rezolucija kakvu do sada niste vidjeli

  Gledajte televiziju kao nikada prije zahvaljujući rezoluciji četiri puta većoj od one konvencionalnih Full HD televizora. 3840 x 2160 piksela pruža sliku tako profinjenu, tako realističnu, poput prozora u novi svijet.

 • Perfect Pixel Ultra HD - otkrijte zapanjujuću kvalitetu slike

  Nastavljajući nagrađivanu kvalitetu slike, podigli smo kvalitetu slike visoke rezolucije na potpuno novu razinu. Tehnologija Perfect Pixel Ultra HD Engine pretvara bilo koju ulaznu sliku u 4K Ultra HD rezoluciju na zaslonu. Rezultat? Bilo da gledate videozapis s interneta ili izvorni UHD sadržaj, doživjet ćete vrhunsku oštrinu, prikaz pokreta, jasnoću, boju i kontrast tvrtke Philips.

 • Nagrađivana tehnologija Micro Dimming Premium za vrhunski kontrast

  Nagrađivana tehnologija Micro Dimming Premium za vrhunski kontrast

  Nagrađivani kontrast, bez obzira na osvjetljenje. Zahvaljujući inteligentnom algoritmu koji analizira pojedinačne zone slike i podešava LED osvjetljenje, tehnologija Micro Dimming Premium tvrtke Philips reproducira dublje crne i svjetlije bijele nijanse. To rezultira nevjerojatnim kontrastom, oštrinom i zapanjujućom kvalitetom slike – bio dan ili noć.

 • Bežični niskotonac: osjetite vrhunski doživljaj zvuka

  Bežični niskotonac: osjetite vrhunski doživljaj zvuka

  Osjetite snagu zvuka. Dodali smo bežični niskotonac za izuzetno snažan bas kako bismo unijeli dubinu u vaš doživljaj gledanja televizije. 50 W snage pruža vrlo dojmljiv zvuk koji će promijeniti vaš prostor. Bežičan je i dovoljno tanak da ga diskretno smjestite ispod kauča ili uz zid kako biste kreirali doista prožimajući doživljaj zvuka bilo gdje u svom domu.

 • Trgovina Google Play™ – svijet nadohvat ruke

  Trgovina Google Play™ – svijet nadohvat ruke

  Uživajte poput djeteta u trgovini slatkišima. Uživajte u slasnom asortimanu aplikacija, igara i ostalih pogodnosti koje možete preuzeti iz trgovine Google Play™ kao što su preglednik Chrome™, YouTube™, Google Movies, Google Music, aplikacije za društveno umrežavanje i ostali sadržaji… sve to na vašem televizoru sa sustavom Android™.

 • Pomoću funkcije Twin Tuner gledajte ili snimajte više od jednog programa

  Pomoću funkcije Twin Tuner gledajte ili snimajte više od jednog programa

  Više se nikada nećete morati svađati oko toga što ćete gledati. Zahvaljujući dvostrukom tuneru, na televizoru sada možete istovremeno gledati svoju omiljenu seriju i nogometnu utakmicu. Značajka za dvostruko snimanje omogućava gledanje jednog programa dok snimate drugi, tako da si možete pripremiti nešto zanimljivo za kasnije gledanje.

 • Završna obrada: televizor koji izgleda jednako dobro kao što i radi

  Vaš dom odražava vaš stil. Naši su dizajneri odabrali suptilne, sofisticirane boje i završne obrade, kombinirajući ih s autentičnim, kvalitetnim materijalima, što je rezultiralo dizajnom televizora koji će se savršeno uklopiti u vaš interijer.

 • 1200Hz PMR Ultra HD za vrhunski uglađen prikaz pokreta

  Ništa ne može nadmašiti navalu adrenalina tijekom igranja, gledanja brze sportske akcije ili akcijskih filmova na Ultra HD televizoru. To je razlog zašto ovaj televizor tvrtke Philips ima 1200Hz Perfect Motion Rate Ultra koji vam omogućava vrhunski uglađen prikaz pokreta u Ultra HD rezoluciji. Iako vaše srce podrhtava, slika koju gledate ne bi trebala.

 • Usmjerite, pišite, razgovarajte ili upravljajte pokretima – istinski pametna interakcija

  Komunikacija s televizorom nikad nije bila jednostavnija niti zabavnija. Naš potpuno intuitivni daljinski upravljač nudi sve uobičajene pogodnosti kao što su tipke prečaca, funkcija miša s usmjeravanjem i pritiskom te tipkovnica na strani za preklapanje… toga ima još. Želite li smanjiti glasnoću? Jednostavno povucite rukom (nije vam potreban daljinski upravljač!) i ugrađena kamera prepoznat će pokret te izvršiti povezanu radnju. Ne da vam se koristiti tipkovnicu? Izgovorite riječi u daljinski upravljač i rezultati će se prikazati na zaslonu televizora! Uistinu napredniji doživljaj za vas.

 • Aplikacije i Cloud TV: više mrežne zabave nego ikad dosad

  Zamislite rastući portfelj pametnih aplikacija na svom televizoru. Tu su YouTube, glazba, video na zahtjev i brojne druge opcije – možete birati aplikacije koje želite dodati na upravljačku ploču. Želite li više? Istražite Cloud TV. Nudi stotine vrhunskih međunarodnih kanala i predstavlja sjajan način za gledanje omiljenih emisija i otkrivanje sadržaja popularnih na drugom kraju svijeta. Cloud Explorer omogućuje Dropbox™ pristup kako biste mogli pregledati (i dijeliti) svoje omiljene fotografije i videozapise na velikom zaslonu.

Prikaz svih specifikacija
 • Aplikacija za udaljeno snimanje tvrtke Philips i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TV.
 • Funkcija pokazivača ovisi o Smart TV aplikaciji koja se upotrebljava.
 • Ponuda aplikacija za Android razlikuje se ovisno o državi. Više detalja potražite na lokalnom web-mjestu Google Play Store.
 • Kako biste saznali koje se usluge nude za smart TV aplikacije u vašoj državi, posjetite www.philips.com/TV
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • Android, Google Play i drugi znakovi zaštićeni su znakovi tvrtke Google Inc.
 • Roditelji bi trebali nadgledati djecu tijekom gledanja 3D sadržaja kako bi bili sigurni da se kod djece ne pojavljuju spomenuti simptomi. Gledanje 3D sadržaja ne preporučuje se djeci mlađoj od 6 godina jer njihov sustav vida još nije u potpunosti razvijen.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: