Tanki Full HD LED televizor

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pfk5909_12/65pfk5909_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Tanki Full HD LED televizor

  Tanki Full HD LED televizor

  Smart Full HD LED televizorima iz serije 5909 tvrtke Philips dali smo izuzetno uzak okvir i tanak dizajn koji će definirati vaše iskustvo gledanja. Dodali smo i naš Pixel Precise HD Engine s tehnologijom Digital Natural Motion kako biste mogli uživati u svakom detalju. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

5000 series Tanki Full HD LED televizor

165 cm (65"), Full HD LED TV, Dvojezgreni, DVB-T/C/S/S2 65PFK5909/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Tanki Full HD LED televizor

Sa značajkom Smart TV

 • Tanki profil uljepšava interijer

  Tanki profil uljepšava interijer

  Televizor tvrtke Philips tankog profila odražava stil svojim elegantnim, profinjenim dimenzijama. Naposljetku, zašto vaš televizor ne bi bio jednako lijep i funkcionalan?

 • Novi koncept nožica za lebdeći efekt prozračnosti

  Novi koncept nožica za lebdeći efekt prozračnosti

  Prilikom dizajniranja novog izgleda televizora, naši timovi razmatraju sve aspekte: od tehnologije do dizajna. Nove nožice dizajnirali smo tako da je na mjestu gdje biste očekivali stalak praznina, što rezultira doživljajem gledanja koji će vas uvući u akciju. Efekt? Televizor s čvrstim stavom i pogledom u budućnost.

 • Digital Natural Motion za uglađen prikaz pokreta

  Digital Natural Motion za uglađen prikaz pokreta

  Volite akcijske filmove, sportska događanja i igre, ali zahtijevate najbolju moguću sliku. Digital Natural Motion nagrađivana je tehnologija za poboljšanje prikaza pokreta tvrtke Philips koja smanjuje podrhtavanje, pružajući odličnu oštrinu i glatkoću, najuglađeniju sliku koja je moguća.

 • 600Hz PMR za besprijekorne slike pokreta

  600Hz PMR za besprijekorne slike pokreta

  Ništa ne može nadmašiti navalu adrenalina koju pruža igranje, brza sportska akcija ili akcijski filmovi. To je razlog zašto ovaj televizor tvrtke Philips ima tehnologiju 600Hz Perfect Motion Rate koja omogućava uživanje u besprijekornom prikazu pokreta. Iako vaše srce podrhtava, slika koju gledate ne bi trebala.

 • Smart TV: cijeli novi svijet koji treba istražiti

  Smart TV: cijeli novi svijet koji treba istražiti

  Otkrijte napredniji doživljaj koji leži iza tradicionalnog televizora. Posuđujte i usmjeravajte filmove, videozapise ili igre iz trgovina videosadržaja na mreži. Gledajte propuštene televizijske sadržaje omiljenih kanala i uživajte u sve većem izboru aplikacija na mreži kao što je YouTube.

 • Aplikacija MyRemote: napredniji način interakcije s televizorom

  Aplikacija MyRemote: napredniji način interakcije s televizorom

  Upravljajte televizorom tvrtke Philips izravno s pametnog uređaja. Zahvaljujući aplikaciji MyRemote nikada nije bilo lakše dijeliti sadržaj s pametnog uređaja na televizoru (SimplyShare), usmjeravati emitiranje digitalne televizije na tablet (Wi-Fi Smart screen) ili pratiti sadržaj programa uz TV vodič kroz programe koji vam omogućava odabir emisija koje želite gledati.

 • Wi-Fi Miracast™ – zrcalno prikažite zaslon s pametnog telefona na televizoru

  Wi-Fi Miracast™ – zrcalno prikažite zaslon s pametnog telefona na televizoru

  Zrcalno prikažite sadržaj koji vidite na pametnom uređaju te ga podijelite s prijateljima i obitelji na televizoru. Od fotografija do videozapisa, igara i drugih sadržaja, zrcalno prikažite bilo što s pametnog telefona i tableta na velikom zaslonu koristeći jednostavnu naredbu.

 • Usluga Skype™ povezuje ljude (dodatna kamera)

  Usluga Skype™ povezuje ljude (dodatna kamera)

  Dodajte novu dimenziju pozivima i dijelite iskustva s ljudima do kojih vam je stalo, bez obzira na to gdje se nalazite. Skype™ na televizoru omogućava uspostavljanje glasovnih poziva i videopoziva iz dnevnog boravka. Jednostavno priključite dodatnu TV kameru tvrtke Philips (PTA317) na televizor i uživajte u odličnim videozapisima i odličnom zvuku iz udobnosti kauča.

 • Cloud Explorer i Dropbox™: dijelite izravno na veliki zaslon

  Cloud Explorer i Dropbox™: dijelite izravno na veliki zaslon

  Cloud Explorer olakšava dijeljenje omogućujući vam pristup vašem Dropbox™ računu putem televizora. Jednostavno usmjerite i prikažite bilo koji sadržaj koji ste pohranili na mreži na zaslonu televizora. Zašto ne biste širili veselje? Samo prenesite i prikažite sadržaj s dijeljenih Dropbox™ računa s prijateljima i obitelji diljem svijeta.

 • Multiroom klijent – prikazujte televizijski sadržaj uživo i snimke s drugog televizora

  Multiroom klijent – prikazujte televizijski sadržaj uživo i snimke s drugog televizora

  Povećajte užitak gledanja. Kreirajte kućnu mrežu koja vam omogućava gledanje programa gdje poželite primajući signal s televizora poslužitelja tvrtke Philips s nekog drugog mjesta u kući. Nakon povezivanja možete usmjeriti digitalno televizijsko emitiranje i snimke s televizora poslužitelja na televizor klijent, sve to bez polaganja novih kabela ili trošenja novca na više pretplata.

 • Ekstremno uzak okvir: oblikovanje doživljaja gledanja

  Dobar dizajn priča priču. Na primjer, precizno izrađena prednja ploča od brušenog aluminija s poliranim metalnim rubom koja je toliko tanka i diskretna da oblikuje oštru liniju koja obrubljuje zaslon, optimizirajući vaš doživljaj gledanja.

 • Pixel Precise HD Engine: otkrijte kvalitetnu, živopisnu sliku

  Pixel Precise HD Engine tvrtke Philips donosi svijet vama. Iskusite omiljene programe o prirodi i putovanjima uz živopisnu jasnoću. Uronjeni u boju i visok kontrast zahvaljujući dubljim crnim i svjetlijim bijelim nijansama istraživat ćete nova područja bez napuštanja kauča.

Prikaz svih specifikacija
 • Aplikacija MyRemote i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TV.
 • Kako biste saznali koje se usluge nude za smart TV aplikacije u vašoj državi, posjetite www.philips.com/TV
 • Cloud TV ponuda ovisi o dostupnosti i propisima u državi
 • Kompatibilnost ovisi o Wifi Miracast certifikatu i sustavu Android 4.2 ili novijoj verziji. Više informacija potražite u dokumentaciji uređaja.
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • TV kamera tvrtke Philips (PTA317) prodaje se zasebno.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: