Reflektorska svjetiljka

  Reflektorska svjetiljka

  Privlačna kombinacija svjetla i dizajna

  Smartspot tvrtke Philips kombinira najnoviju tehnologiju rasvjete i minimalistički dizajn. Ova stropna LED svjetiljka pruža obilje čistog bijelog svjetla, a savršeno će se uklopiti u svaki interijer. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

myLiving Reflektorska svjetiljka

Galactic, bijela, LED 597113116 Pronađi slične proizvode

Privlačna kombinacija svjetla i dizajna

 • Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

  Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

  Podesite intenzitet svjetlosti LED svjetiljki tvrtke Philips pomoću prekidača za prigušivanje (nije priložen). Tako se svjetlo može idealno prilagoditi svakoj situaciji, bila riječ o romantičnoj večeri udvoje ili zabavi s prijateljima i obitelji u dnevnom boravku. Tvrtka Philips testirala je veći broj zidnih prekidača za prigušivanje koji su se pokazali kompatibilnima s našim LED rasvjetnim tijelima. Popis kompatibilnih prigušivača dostupan je u odjeljku za preuzimanje i podršku.

 • Vrhunski materijal, napravljeno da traje

  Vrhunski materijal, napravljeno da traje

  SmartSpot rasvjetna tijela tvrtke Philips napravljena su od vrlo kvalitetnih materijala kao što je lijevani aluminij.

 • Izuzetno dug vijek trajanja

  Izuzetno dug vijek trajanja

  Izvor svjetlosti u koji se možete pouzdati. LED žarulje tvrtke Philips izuzetno dugo traju, najmanje 20.000 sati (što je ekvivalentno 20 godina na temelju prosječne uporabe 3 sata dnevno uz najmanje 13.000 ciklusa uključivanja/isključivanja). Uz LED žarulje tvrtke Philips nećete morati brinuti o održavanju niti zamjeni žarulje, a imat ćete savršen svjetlosni ugođaj u svom domu.

 • Ušteda energije

  Ušteda energije

  Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže u štednji na računima za struju i doprinosi zaštiti prirode.

 • Philips daje 5 godina jamstva na LED modul i upravljačku jedinicu

  Philips daje 5 godina jamstva na LED modul i upravljačku jedinicu

  Osim standardnog 2-godišnjeg jamstva za ovu svjetiljku, Philips daje 5 godina jamstva na LED sustav, odnosno LED modul i upravljačku jedinicu u svjetiljci.

 • Čisto bijelo svjetlo

  Reflektor koristi najnoviju tehnologiju osvjetljavanja s novim, vrhunskim LED diodama koje daju zraku čistog bijelog svjetla temperature 4000 stupnjeva Kelvina.

 • Snažno izlazno svjetlo

  Vrlo kvalitetno i jako svjetlo pruža obilje raspršene bijele svjetlosti.

 • Reflektorska rasvjeta dizajnirana za vaš interijer

  Tražite li superiornu kvalitetu svjetlosti i domišljato rješenje rasvjete koje će svojim profinjenim dizajnom nadopuniti izgled vašeg interijera, isprobajte reflektorsku rasvjetu Philips SmartSpot. Radi se o funkcionalnom asortimanu minimalistički dizajniranih ugradnih kućišta koja se savršeno uklapaju u svaki interijer.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: