Ugradna reflektorska svjetiljka

  Ugradna reflektorska svjetiljka

  Privlačna kombinacija svjetla i dizajna

  Philips SmartSpot predstavlja domišljato rasvjetno rješenje koje će svojim profinjenim dizajnom upotpuniti izgled vašeg interijera. Reflektorska rasvjeta pruža toplo svjetlo u različitim ugradnim kućištima minimalističkog dizajna koja se savršeno uklapaju u svaki interijer.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

SMARTSPOT Ugradna reflektorska svjetiljka

Privlačna kombinacija svjetla i dizajna

 • Raspršeno toplo bijelo svjetlo

  Raspršeno toplo bijelo svjetlo

  Ova svjetiljka upotrebljava najnoviju tehnologiju tvrtke Philips za uštedu energije kako bi pružila obilje tople, prirodne bijele svjetlosti. Prostoriju će osvijetliti raspršeno toplo bijelo svjetlo koje omogućava kombinaciju funkcionalnosti i brige za okoliš. Raspršeno svjetlo idealno je za generalnu rasvjetu.

 • Vrhunski materijal, napravljeno da traje

  Vrhunski materijal, napravljeno da traje

  SmartSpot rasvjetna tijela tvrtke Philips napravljena su od vrlo kvalitetnih materijala kao što je lijevani aluminij.

 • Izuzetno dugotrajna žarulja

  Izuzetno dugotrajna žarulja

  U kompletu je Philipsova žarulja koja izuzetno dugo traje, do 6.000 sati.

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Velika prednost fluorescentne rasvjete je njezina energetska učinkovitost. Fluorescentna žarulja troši samo petinu energije koju troši obična žarulja. To znači da ćete, ako u svoj dom postavite fluorescentnu rasvjetu i tako zamijenite standardne žarulje, smanjiti dio računa za struju koji odlazi na rasvjetu za otprilike 80%!

 • Elegantan i diskretan dizajn

  Ove moderne ugradne svjetiljke elegantne su i diskretne te se savršeno prilagođavaju stropovima, bez rubova i čudnih oblika koji narušavaju izgled prostorije.

 • Reflektorska rasvjeta dizajnirana za vaš interijer

  Tražite li superiornu kvalitetu svjetlosti i domišljato rješenje rasvjete koje će svojim profinjenim dizajnom nadopuniti izgled vašeg interijera, isprobajte reflektorsku rasvjetu Philips SmartSpot. Radi se o funkcionalnom asortimanu minimalistički dizajniranih ugradnih kućišta koja se savršeno uklapaju u svaki interijer.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: