Ugradna reflektorska svjetiljka

  Ugradna reflektorska svjetiljka

  Ukrasite svoj dom svjetlom

  Ove uvučene reflektorske svjetiljke sa završnim slojem u bijeloj boji stvorit će ugodnu atmosferu u kupaonici. Malene su i ukusno dizajnirane te ih možete postaviti bilo gdje. Prigušite svjetlo kako biste stvorili savršeno ozračje za kupku na kraju dana. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

InStyle Ugradna reflektorska svjetiljka

Nomia, bijela, LED 579263116 Pronađi slične proizvode

Ukrasite svoj dom svjetlom

dizajnerska svjetiljka za rasvjetu kupaonice

 • Snažna LED svjetiljka

  Snažna LED svjetiljka

  LED modul ove svjetiljke jedinstveno je rješenje tvrtke Philips koje kombinira 3 LED diode u sintetičkom i aluminijskom kućištu. Ova tehnika omogućava optimalnu snagu svjetla i 100% ujednačenu boju svjetla.

 • Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

  Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

  Prilagodite intenzitet svjetla pomoću prekidača za prigušivanje (nije u kompletu). Njime se olakšava prilagodba svjetla u kupaonici sukladno vašim potrebama i stvaranje željenog ugođaja u kupaonici.

 • IP 65, savršeno osvjetljenje za tuš

  IP 65, savršeno osvjetljenje za tuš

  Ova svjetiljka tvrtke Philips namijenjena kupaonicama posebno je dizajnirana za vlažna okruženja. Prošla je stroga testiranja kako bi se potvrdila otpornost na vodu. IP razina opisuje se dvjema znamenkama: prva se odnosi na razinu zaštite od prašine, a druga na razinu zaštite od vode. Ova svjetiljka za kupaonicu ima oznaku IP65, što znači da je pogodna za rasvjetu za tuš.

 • Izuzetno dug vijek trajanja

  Izuzetno dug vijek trajanja

  Izvor svjetlosti u koji se možete pouzdati. LED žarulje tvrtke Philips izuzetno dugo traju, najmanje 20.000 sati (što je ekvivalentno 20 godina na temelju prosječne uporabe 3 sata dnevno uz najmanje 13.000 ciklusa uključivanja/isključivanja). Uz LED žarulje tvrtke Philips nećete morati brinuti o održavanju niti zamjeni žarulje, a imat ćete savršen svjetlosni ugođaj u svom domu.

 • Ušteda energije

  Ušteda energije

  Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže u štednji na računima za struju i doprinosi zaštiti prirode.

 • Dobra vidljivost je važna u kupaonici

  Dobra vidljivost od ključne je važnosti ispred zrcala i to je razlog zašto svaka svjetiljka ima vrlo kvalitetan izvor svjetlosti koji osigurava pouzdano dotjerivanje. Asortiman rasvjete za kupaonice upotrebljava najnoviju tehnologiju za štednju energije radi pružanja obilja kvalitetnog svjetla koje nije prejako.

 • Mnoštvo primjena

  Dostupan vam je velik izbor zidnih i stropnih svjetiljki. Kolekcija nudi velike stropne svjetiljke koje ugodno osvjetljavaju cijelu kupaonicu. Osim toga, dostupne su zidne svjetiljke koje pružaju čisto, jako svjetlo bez sjene, savršeno za precizne zadatke ispred zrcala kao što su brijanje, nanošenje šminke i umetanje kontaktnih leća.

 • Ukrasite svoju kupaonicu svjetlom

  Svjetiljke za kupaonicu iz asortimana InStyle uljepšavaju kupaonicu svojom modernom i čvrstom konstrukcijom. Vrhunski materijali koji se teško troše, kao što su brušeni čelik, aluminij i staklo, nadopunjeni su pažljivo izrađenim detaljima, kao što su glatki, zaobljeni rubovi i strojno obrađene površine bez izbočenih dijelova. Na raspolaganju vam je bogat izbor suvremenih stilova i elegantne dekorativne završne obrade čistih i jednostavnih linija.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: