Izuzetno tanki 3D Smart LED TV

  Izuzetno tanki 3D Smart LED TV

  Nova definicija stila i inovacije

  Unesite ovu dimenziju u svoj život na predivan način uz 3D Smart LED TV serije 7108 tvrtke Philips. Jednostavno ostanite u kontaktu zahvaljujući integriranoj kameri i aplikaciji Skype™ ili se prepustite i uronite u 3D i Ambilight s 3 strane. Vaš televizor – vaš izbor. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

7000 series Izuzetno tanki 3D Smart LED TV

140 cm (55"), Easy 3D, DVB-T/C/S/S2 55PFL7108K/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Nova definicija stila i inovacije

Izuzetno tanki LED TV s tehnologijom Ambilight

 • Ambilight XL s 3 strane obogaćuje doživljaj gledanja

  Zahvaljujući ovoj patentiranoj tehnologiji tvrtke Philips vaš zaslon izgleda mnogo šire, još više vas uvlačeći u radnju, jer se izuzetno široko osvjetljenje projicira s tri strane televizora na zid oko njega. Boja se automatski prilagođava slici na televizoru. Zahvaljujući funkciji prilagodbe zidu boja svjetlosti bit će savršeno usklađena sa slikom na televizoru, bez obzira na to koje je boje zid. Doživljaj možete prilagoditi koristeći razne postavke sukladne vašim željama.

 • Integrirana funkcija Wi-Fi za jednostavno povezivanje sa svijetom na mreži

  Integrirana funkcija Wi-Fi za jednostavno povezivanje sa svijetom na mreži

  Integrirana funkcija Wi-Fi na Smart TV televizoru tvrtke Philips povezivanje s kućnom mrežom čini brzim i jednostavnim, omogućavajući vam bežični pristup svijetu sadržaja ili dijeljenje kod kuće.

 • Smart TV – svijet zabave na mreži

  Smart TV – svijet zabave na mreži

  Istražujte izvan granica standardnih televizora. Posuđujte i usmjeravajte filmove, videozapise, igre i mnoge druge sadržaje, izravno na televizor iz internetskih trgovina videosadržaja. Gledajte propuštene televizijske sadržaje (catch-up TV) s omiljenih kanala i uživajte u bogatom izboru internetskih aplikacija uz Smart TV. Povežite se s obitelji i prijateljima uz Skype™ ili neku od društvenih mreža. Ili... jednostavno pretražujte internet!

 • Daljinski upravljač s tipkovnicom olakšava sastavljanje tekstnih poruka

  Daljinski upravljač s tipkovnicom olakšava sastavljanje tekstnih poruka

  Preuzmite kontrolu. Naš potpuno intuitivni daljinski upravljač nudi sve uobičajene pogodnosti kao što su tipke pokazivača, kontrola glasnoće i tipke prečaca. Okrenite daljinski upravljač i na raspolaganju vam je puna tipkovnica za jednostavan unos teksta u bilo kojoj situaciji. Najbolje od svega, naš inteligentni daljinski upravljač ima žiroskopske senzore, tako da prepoznaje položaje gore i dolje, što znači da tekst možete unositi bez brige da ćete promijeniti kanale.

 • Wi-Fi Miracast™ – zrcaljenje sadržaja s uređaja na televizoru

  Wi-Fi Miracast™ – zrcaljenje sadržaja s uređaja na televizoru

  Gledajte što želite, gdje i kada želite. Prenosite sadržaj s uređaja kako biste ga gledali na velikom zaslonu. Dijelite fotografije s pametnog telefona, zaslona prijenosnog računala i slično. Veze je lako postaviti, a tehnologija se može upotrebljavati na raznim uređajima.

 • Easy 3D za udoban 3D doživljaj

  Easy 3D za udoban 3D doživljaj

  Uživajte u satima udobnog gledanja zahvaljujući tehnologiji pasivnog 3D prikaza koja pruža vrlo kvalitetnu 3D sliku bez titranja i s niskom razinom dvostrukih slika. Pretvorite bilo koji 2D sadržaj u živopisni i besprijekorni 3D sadržaj. Moderne, lagane 3D naočale udobne su za nošenje i ne trebaju baterije.

 • 700Hz Perfect Motion Rate (PMR) za živopisnu oštrinu prikaza pokreta

  700Hz Perfect Motion Rate (PMR) za živopisnu oštrinu prikaza pokreta

  Za pokrete koji izgledaju precizno, glatko i prirodno, tvrtka Philips osmislila je PMR – naš standard za mjerenje oštrine pokretne slike. Perfect Motion Rate predstavlja zajednički rezultat naše jedinstvene obrade videozapisa, broja kadrova u sekundi i brzine osvježavanja svakog kadra, usavršavanja mogućnosti postupnog zatamnjenja i tehnologije pozadinskog osvjetljenja. Viši PMR broj znači veći kontrast i bolju jasnoću pokreta, što znači bolju sliku.

 • Dizajn bez okvira smanjuje prednju ploču i pruža profinjeniji izgled

  Elegantan. Minimalistički. Diskretan. Predivno izrađen od glatkog komada vrlo kvalitetnog stakla. Obrubljen izuzetno tankom metalnom oblogom prednje ploče. Dizajniran za neprimjetno uklapanje u bilo koji interijer.

 • Integrirana TV kamera za jednostavno uspostavljanje videopoziva na televizoru putem usluge Skype™

  Dodajte novu dimenziju pozivima i dijelite iskustva s ljudima do kojih vam je stalo, bez obzira na to gdje se nalaze. Skype™ na televizoru omogućava uspostavljanje glasovnih poziva i videopoziva iz dnevnog boravka uz integriranu kameru na televizoru. Uživajte u odličnim videozapisima i odličnom zvuku iz udobnosti kauča.

 • Aplikacija MyRemote – upravljajte televizorom pomoću telefona ili tableta

  Upravljajte svojim televizorom i snimajte dok ste u pokretu bez daljinskog upravljača koristeći jednu jednostavnu aplikaciju. Pretvorite svoj tablet ili pametni telefon u univerzalni daljinski upravljač sa svim mogućnostima originalnog daljinskog upravljača i nekim dodatnim značajkama kao što je unos teksta. Funkcija SimplyShare omogućava prijenos sadržaja na televizor. Prenosite emitirane sadržaje digitalne televizije na svoje uređaje koristeći Wi-Fi smart screen. Budite u tijeku zahvaljujući mogućnosti snimanja omiljenih programa dok ste u pokretu koristeći MyRemote snimanje. Jednostavno pregledavajte sadržaj u TV vodiču kroz programe kako biste odabrali emisije koje želite snimiti i naknadno pogledati. Smart TV zaslužuje doista inteligentnu aplikaciju.

 • Pixel Precise HD za oštrije detalje u akcijskim scenama

  Gradeći na temeljima naše uspješne tehnologije Pixel Plus, kvalitetu slike visoke rezolucije podigli smo na novu razinu. Koristeći tehnologiju Super Resolution s 4 bilijuna boja pružamo najbolju kvalitetu Full HD televizijske slike bez obzira na sadržaj. Dakle, bilo da gledate videozapis na mreži ili vrlo kvalitetni Blu-ray film, uživat ćete.

Prikaz svih specifikacija

Eco passport

Tvrtka Philips brine o okolišu i društvu u cjelini te pruža veliku podršku ekološkom dizajnu proizvoda.

 • Aplikacija MyRemote i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TV.
 • Kompatibilnost ovisi o wifi miracast certifikatu za Android 4.2 ili noviju verziju. Više informacija potražite u dokumentaciji uređaja.
 • Funkcija pokazivača ovisi o Smart TV aplikaciji koja se upotrebljava.
 • Kako biste saznali koje se usluge nude za smart TV aplikacije u vašoj državi, posjetite www.philips.com/TV
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • Roditelji bi trebali nadgledati djecu tijekom gledanja 3D sadržaja kako bi bili sigurni da se kod djece ne pojavljuju spomenuti simptomi. Gledanje 3D sadržaja ne preporučuje se djeci mlađoj od 6 godina jer njihov sustav vida još nije u potpunosti razvijen.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • HbbTV, Multiroom klijent i poslužitelj, Netflix i aplikacija myRemote zahtijevaju nadogradnju softvera.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: