Reflektor

  Reflektor

  Živite trenutak s radošću

  Philips my Living Contemporary serija je reflektorskih svjetiljki elegantnih silueta i vrlo kvalitetnog svjetla koji je u skladu s današnjim ukusom, trendovima i stilom.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Živite trenutak s radošću

Moderna rasvjeta za današnji način života

 • Savršen svjetlosni snop za naglašenu rasvjetu

  Savršen svjetlosni snop za naglašenu rasvjetu

  Snop svjetla ove reflektorske svjetiljke tvrtke Philips savršen je za naglašavanje osvijetljenog predmeta. Snop svjetla ističe željenu pojedinost ili značajku unutarnjeg uređenja.

 • Usmjeravanje svjetla po želji

  Usmjeravanje svjetla po želji

  Ova reflektorska svjetiljka myLiving tvrtke Philips daje vam potpunu kontrolu nad rasvjetom u vašem domu. Fleksibilni reflektori slobodno se okreću u bilo kojem smjeru, omogućavajući usmjeravanje svjetla tamo gdje je najpotrebnije.

 • Briljantna svjetlost visoke kvalitete

  Briljantna svjetlost visoke kvalitete

  Ekohalogene žarulje tvrtke Philips donose briljantnu svjetlost koja naglašava detalje ili stvara ugodno ozračje u vašem prostoru, istovremeno štedeći energiju u usporedbi s tradicionalnim halogenim žaruljama.

 • Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

  Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

  Prilagodite intenzitet svjetla ove svjetiljke tvrtke Philips pomoću prekidača za prigušivanje (nije priložen). To je ono što ovu svjetiljku čini idealnom za naglašavanje određene značajke ili dočaravanje ugođaja, bila riječ o romantičnoj večeri udvoje ili zabavi s prijateljima i obitelji u dnevnom boravku.

 • Ušteda energije

  Ušteda energije

  Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže u štednji na računima za struju i doprinosi zaštiti prirode.

 • Za bilo koju sobu u vašem domu

  Vrlo funkcionalna i vrlo elegantna, ova reflektorska svjetiljka tvrtke Philips uljepšat će svaku prostoriju vašeg doma.

 • Prirodni i prepoznatljivi oblici

  Meki prijelazi i zaobljene linije definiraju bezvremenski dizajn asortimana myLiving tvrtke Philips. Praktične i elegantne, reflektorske svjetiljke iz asortimana myLiving nenametljive su i savršeno se uklapaju u svako suvremeno uređenje.

 • Bezvremenski materijali

  Metal i staklo daju neutralan i elegantan ton vašem domu. Solidni, jednostavni materijali bliski su suvremenom načinu razmišljanja.

 • Zamagljeno staklo

  Zamagljeno staklo objedinjuje bijeli matirani izgled i eleganciju stakla te se savršeno uklapa u svaki interijer.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: