Tanki Full HD LED televizor sa sustavom Android™

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/50pft6550_12/50pft6550_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Tanki Full HD LED televizor sa sustavom Android™

  Tanki Full HD LED televizor sa sustavom Android

  Mnogo je više od privlačnog uređaja: FHD televizor serije 6500 sa snagom sustava Android. Počinjemo s tehnologijom Perfect Pixel HD Engine za briljantnu sliku; zatim dodajemo Ambilight, moderan dizajn i autentične materijale kako bismo doživljaj gledanja prenijeli na novu razinu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

6500 series Tanki Full HD LED televizor sa sustavom Android™

126 cm (50"), Full HD LED TV, Dvojezgreni; 8 GB, mogućnost proširenja, DVB-T/T2/C 50PFT6550/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Tanki Full HD LED televizor sa sustavom Android

S tehnologijom Ambilight s 3 strane

 • Ambilight zauvijek mijenja način na koji doživljavate televizore

  Stvorili ste mnogo više od kuće, stvorili ste dom, pa zašto ne biste odabrali i televizor koji odiše toplinom i privlačnošću? Jedinstvena tehnologija Ambilight tvrtke Philips čini vaš zaslon mnogo širim, a doživljaj gledanja uzbudljivijim emitirajući izuzetno širok sjaj s tri strane zaslona televizora na okolni zid. Boja, živopisnost i uzbuđenje prelaze granice zaslona i ulaze u vaš dnevni boravak, pružajući izvanredni doživljaj gledanja.

 • Micro Dimming Pro za nevjerojatan kontrast

  Micro Dimming Pro optimizira kontrast televizora na temelju uvjeta osvjetljenja u okruženju. Senzor osvjetljenja i posebni softver analiziraju sliku u 6400 različitih zona kako biste mogli uživati u nevjerojatnom kontrastu i kvaliteti slike te uistinu realističnom vizualnom doživljaju – danju ili noću.

 • Dvojezgreni procesor i Android OS za snažne radne značajke

  Sustav Android na televizoru omogućava navigaciju, pokretanje aplikacija i reprodukciju videozapisa na izuzetno brz, intuitivan i zabavan način. Android oslobađa snagu našeg dvojezgrenog procesora, omogućavajući brzo i lako izvršavanje zadataka.

 • Android: za brži, bogatiji i prilagođeniji doživljaj televizije

  Zahvaljujući sustavu Android na Smart TV televizoru, moći ćete uživati u brzom procesoru i sučelju jednostavnom za uporabu. Tako možete kontrolirati brojne sadržaje: Google Play™, Netflix, internetski preglednik i mnoge druge. Izbornikom se jednostavno upravlja, a pruža i izravne veze na omiljene stavke.

 • Perfect Natural Motion za uglađenu, izuzetno oštru sliku

  Volite gledati filmove, ali zahtijevate najbolju moguću sliku. Perfect Natural Motion naša je nagrađivana tehnologija za poboljšavanje pokreta koja uklanja efekte podrhtavanja, pružajući vrhunski uglađenu sliku. Filmovi se snimaju pri brzini od 24 sličice u sekundi. PNM učetverostručuje broj sličica na 100 promjena pokreta u sekundi. Time se uklanja efekt podrhtavanja, kako biste mogli uživati u izoštrenom i uglađenom prikazu pokreta.

 • Daljinski upravljač s tipkovnicom olakšava sastavljanje tekstnih poruka

  Daljinski upravljač s tipkovnicom olakšava sastavljanje tekstnih poruka

  Preuzmite kontrolu. Naš potpuno intuitivni daljinski upravljač nudi sve uobičajene pogodnosti kao što su tipke pokazivača, kontrola glasnoće i tipke prečaca. Okrenite daljinski upravljač i na raspolaganju vam je puna tipkovnica za jednostavan unos teksta u bilo kojoj situaciji.

 • Kutno postolje u sredini dočarava geometriju

  Odabrali smo profinjenu završnu obradu srebrne boje visokoga sjaja kao temelj svog kutnog postolja smještenog u sredinu i zatim smo ga uparili s izuzetno tankim kutnim vratom kako bismo kreirali dizajn televizora koji se predivno stapa s modernim interijerom.

 • Moderan dizajn upotpunjuje suvremene interijere

  Dizajniran sa suvremenim izgledom koji se uklapa u interijer. Vaš televizor trebao bi jednako lijepo izgledati isključen kao što izgleda uključen.

 • Perfect Pixel HD – naša nagrađivana tehnologija slike

  Nastavljajući starim stazama popločanima nagradama, podigli smo kvalitetu slike visoke rezolucije na potpuno novu razinu. Tehnologija Perfect Pixel HD Engine tvrtke Philips pruža uglađenu sliku koja je izuzetno oštra. Od bogatijih, živopisnijih boja i prirodnijih nijansi kože do dubljih crnih i svjetlijih bijelih nijansi, svaki će detalj biti užitak za vaše oči.

Prikaz svih specifikacija
 • Roditelji bi trebali nadgledati djecu tijekom gledanja 3D sadržaja kako bi bili sigurni da se kod djece ne pojavljuju spomenuti simptomi. Gledanje 3D sadržaja ne preporučuje se djeci mlađoj od 6 godina jer njihov sustav vida još nije u potpunosti razvijen.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • Ponuda aplikacija za Android razlikuje se ovisno o državi. Više detalja potražite na lokalnom web-mjestu Google Play Store.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Ponuda igara u oblaku ovisi o dobavljačima igara.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.
 • Funkcionalnost usluge Google Cast ovisi o aplikacijama i uređajima koji podržavaju Google Cast. Više detalja potražite na stranici proizvoda za Google Cast.
 • Aplikacija za udaljeno snimanje tvrtke Philips i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora, operateru i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ponuda aplikacija za Smart TV razlikuje se ovisno o modelu televizora i državi. Više detalja potražite na stranici: www.philips.com/smarttv.
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • Kompatibilnost ovisi o Wifi Miracast certifikatu i sustavu Android 4.2 ili novijoj verziji. Više informacija potražite u dokumentaciji uređaja.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: