Full HD LED TV

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/50pft4509_12/50pft4509_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Full HD LED TV

  Full HD LED TV

  Jednostavno se povežite sa svijetom sadržaja na mreži i komunicirajte s voljenim osobama putem aplikacije Skype™ na Smart Full HD LED televizoru serije 4500 tvrtke Philips. Uživajte u izuzetno oštroj, živopisnoj slici iz bilo kojeg izvora zahvaljujući tehnologiji Pixel Plus HD Engine. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

4000 series Full HD LED TV

127 cm (50"), Full HD LED TV, Dvojezgreni, DVB-T/T2/C 50PFT4509/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Full HD LED TV

Sa značajkom Smart TV

 • Izuzetno tanak okvir pruža veću sliku koju ćete voljeti

  Izuzetno tanak okvir pruža veću sliku koju ćete voljeti

  Standardni televizori imaju okvir koji obavija televizor poput okvira za fotografije. Naš izuzetno tanki okvir moderan je i uzak pa ćete imati veću sliku u kojoj ćete moći uživati.

 • 200 Hz PMR za glatke pokretne slike

  200 Hz PMR za glatke pokretne slike

  Ništa ne može nadmašiti navalu adrenalina koju pruža igranje, brza sportska akcija ili akcijski filmovi. To je razlog zašto ovaj televizor tvrtke Philips ima tehnologiju 200Hz Perfect Motion Rate koja omogućava uživanje u glatkom prikazu pokreta. Iako vaše srce podrhtava, slika koju gledate ne bi trebala.

 • Smart TV: cijeli novi svijet koji treba istražiti

  Smart TV: cijeli novi svijet koji treba istražiti

  Otkrijte napredniji doživljaj koji leži iza tradicionalnog televizora. Posuđujte i usmjeravajte filmove, videozapise ili igre iz trgovina videosadržaja na mreži. Gledajte propuštene televizijske sadržaje omiljenih kanala i uživajte u sve većem izboru aplikacija na mreži kao što je YouTube.

 • Aplikacija MyRemote: napredniji način interakcije s televizorom

  Aplikacija MyRemote: napredniji način interakcije s televizorom

  Upravljajte svojim televizorom tvrtke Philips izravno s pametnog uređaja. Uz aplikaciju MyRemote nikada nije bilo lakše ostati u tijeku zahvaljujući TV vodiču kroz programe.

 • Usluga Skype™ povezuje ljude (dodatna kamera)

  Usluga Skype™ povezuje ljude (dodatna kamera)

  Dodajte novu dimenziju pozivima i dijelite iskustva s ljudima do kojih vam je stalo, bez obzira na to gdje se nalazite. Skype™ na televizoru omogućava uspostavljanje glasovnih poziva i videopoziva iz dnevnog boravka. Jednostavno priključite dodatnu TV kameru tvrtke Philips (PTA317) na televizor i uživajte u odličnim videozapisima i odličnom zvuku iz udobnosti kauča.

 • Cloud TV donosi dodatne kanale na vaš televizor

  Cloud TV donosi dodatne kanale na vaš televizor

  Najbolje iskoristite svoj televizor još danas. Koristeći aplikaciju Cloud TV na svom televizoru možete pristupiti stotinama televizijskih kanala iz svih dijelova svijeta. Istražujte sve veći izbor kanala, a zatim odaberite omiljene među njima i dodajte ih na svoju prilagođenu upravljačku ploču za Cloud TV.

 • Podrška za Wi-Fi: dodatni adapter za povezivanje s internetom

  Podrška za Wi-Fi: dodatni adapter za povezivanje s internetom

  Dodatni USB adapter pojednostavljuje i ubrzava postupak povezivanja na kućnu mrežu te vam omogućuje brzi pristup svijetu sadržaja i bežično dijeljenje sadržaja u vašem domu.

 • Moderan dizajn upotpunjuje suvremene interijere

  Dizajniran sa suvremenim izgledom koji se uklapa u interijer. Vaš televizor trebao bi jednako lijepo izgledati isključen kao što izgleda uključen.

 • Pixel Plus HD za predivne slike koje ćete obožavati

  Ništa nije ugodno poput gledanja omiljenog filma ili dokumentarca. Bilo da usmjeravate s mreže ili gledate DVD, Philips Pixel Plus HD Engine pruža realističniju sliku zahvaljujući svjetlijim bijelim i tamnijim crnim nijansama.

 • Full HD LED TV – briljantna LED slika nevjerojatnog kontrasta

  Kvaliteta slike je važna. Obični HD televizori pružaju kvalitetu, ali očekujete više. Zamislite oštre detalje u kombinaciji s velikom svjetlinom, nevjerojatnim kontrastom i realističnom bojom koji daju vjernu sliku.

Prikaz svih specifikacija
 • Aplikacija MyRemote i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TV.
 • Kako biste saznali koje se usluge nude za smart TV aplikacije u vašoj državi, posjetite www.philips.com/TV
 • Cloud TV ponuda ovisi o dostupnosti i propisima u državi
 • Kompatibilnost ovisi o Wifi Miracast certifikatu i sustavu Android 4.2 ili novijoj verziji. Više informacija potražite u dokumentaciji uređaja.
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • TV kamera tvrtke Philips (PTA317) prodaje se zasebno.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: