Stolna svjetiljka

  Stolna svjetiljka

  Svijet okupan svjetlošću pun prijatelja

  Prijenosna svjetiljka Bollie tvrtke Philips inteligentna je LED svjetiljka koja će rasvijetliti put najmlađima po mraku. Izdržljivo i bezopasno ružičasto kućište mekano je i može se stiskati. Uključuje se zakretanjem, a puni postavljanjem na punjač. Ne sadrži BPA i namijenjena je djeci. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

myKidsRoom Stolna svjetiljka

Bollie, ružičasta, LED 445111916 Pronađi slične proizvode

Svijet okupan svjetlošću pun prijatelja

 • Meki umiljati prijatelj

  Meki umiljati prijatelj

  Ova prijenosna svjetiljka tvrtke Philips vašem je djetetu poput pravog prijatelja. Budući da ima sigurnu LED tehnologiju i da je meka na dodir, pratit će vaše najmlađe tijekom noći.

 • Blago noćno svjetlo

  Blago noćno svjetlo

  Ova prijenosna svjetiljka tvrtke Philips svijetli nad vašim djetetom dok ono spava. Kada se dijete probudi iz lošeg sna, pronaći će utjehu u svom malom svjetlećem prijatelju koji dijete čuva tijekom noći.

 • Sigurno orijentacijsko svjetlo

  Sigurno orijentacijsko svjetlo

  Prijenosna svjetiljka tvrtke Philips pametno je LED svjetlo koje osvjetljava put najmlađima tijekom noći.

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku tvrtke Philips jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u vaš dom.

 • Topla bijela svjetlost

  Topla bijela svjetlost

  Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka tvrtke Philips pruža toplo bijelo svjetlo za ugodno ozračje.

 • Za djecu

  Za djecu

  Ova svjetiljka tvrtke Philips za dječju sobu stvara okruženje koje djecu potiče da uživaju u onome što najviše vole: zabavi i kreativnosti! No ova je svjetiljka dizajnirana i da bude sigurna za dijete: hladna je na dodir, robusna i sadrži boju koja nije toksična.

 • Jednostavno ponovno punjenje

  Jednostavno ponovno punjenje

  Kako biste napunili, jednostavno svjetiljku tvrtke Philips stavite na priloženu bazu za punjenje i pritisnite gumb za pokretanje.

 • Nagnite za uključivanje i isključivanje

  Nagnite za uključivanje i isključivanje

  Ovu svjetiljku tvrtke Philips možete uključiti/isključiti naginjanjem. Nevjerojatno jednostavno i zabavno.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: