Izuzetno tanki 4K Smart LED TV

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/43pus6031_12/43pus6031_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Izuzetno tanki 4K Smart LED TV

  Izuzetno tanki 4K Smart LED TV

  Uživajte u funkcionalnoj eleganciji i pametnim mogućnostima povezivanja. Serija 6000 tvrtke Philips može se pohvaliti 4K Ultra HD kvalitetom slike za vrhunske detalje. Štoviše, njezin ugrađeni Smart TV lako se koristi što je čini odličnim izborom za zabavu bez napora. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

6000 series Izuzetno tanki 4K Smart LED TV

108 cm (43"), 4K Ultra HD LED televizor, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 43PUS6031/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Izuzetno tanki 4K Smart LED TV

s tehnologijom Pixel Plus Ultra HD

 • 4K Ultra HD je rezolucija kakvu do sada niste vidjeli

  Ultra HD televizor ima četiri puta veću rezoluciju od one konvencionalnih Full HD televizora. Uz više od 8 milijuna piksela i našu jedinstvenu tehnologiju Ultra Resolution Upscaling, moći ćete uživati u najboljoj mogućoj kvaliteti slike. Što je kvalitetniji originalni sadržaj, to će slika i rezolucija biti bolje. Uživajte u poboljšanoj oštrini, većoj percepciji dubine, vrhunskom kontrastu, uglađenim prirodnim pokretima i besprijekornim pojedinostima.

 • Smart TV: cijeli novi svijet koji treba istražiti

  Smart TV: cijeli novi svijet koji treba istražiti

  Otkrijte napredniji doživljaj koji leži iza tradicionalnog televizora. Posuđujte i usmjeravajte filmove, videozapise ili igre iz trgovina videosadržaja na mreži. Gledajte propuštene televizijske sadržaje omiljenih kanala i uživajte u sve većem izboru aplikacija na mreži uz Smart TV.

 • Središnje postolje s detaljima od pravog metala i kroma

  Naši dizajneri kombinirali su izuzetno tanki krak i nakošenu ploču baze s brušenom i poliranom metalnom završnom obradom kako bi kreirali svjež dizajn koji će uljepšati svaki moderni dom.

 • Otkrijte Ultra HD kvalitetu slike uz Pixel Plus Ultra HD

  Iskusite 4K Ultra HD oštrinu uz Philips Pixel Plus Ultra HD. Optimizira kvalitetu slike i omogućuje reprodukciju uglađenih slika s nevjerojatnim detaljima i dubinom – uživajte u oštrijoj 4K slici sa svjetlijim bijelim i tamnijim crnim nijansama, svaki put.

Prikaz svih specifikacija
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: