Viseća svjetiljka

  Viseća svjetiljka

  Svijet okupan svjetlošću pun prijatelja

  Noć može biti zabavna. Izdržljiva viseća svjetiljka myKidsRoom Buddy Moon tvrtke Philips s mjesecom s plavom kapom može osvijetliti svaku prostoriju toplom i jarkom svjetlošću. Kao noćna svjetiljka, na stropu prikazuje čitavo nebo puno zvijezda, što na djecu djeluje smirujuće. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

myKidsRoom Viseća svjetiljka

Buddy Moon, plava 410723516 Pronađi slične proizvode

Svijet okupan svjetlošću pun prijatelja

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku tvrtke Philips jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u vaš dom.

 • Topla bijela svjetlost

  Topla bijela svjetlost

  Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka tvrtke Philips pruža toplo bijelo svjetlo za ugodno ozračje.

 • Uvijek u kompletu sa žaruljom tvrtke Philips

  Uvijek u kompletu sa žaruljom tvrtke Philips

  U kompletu su vrlo kvalitetne energetski učinkovite žarulje EcoLamp tvrtke Philips koje pružaju najbolji svjetlosni efekt.

 • Ušteda energije

  Ušteda energije

  Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže da uštedite na računima za struju i date svoj doprinos zaštiti prirode.

 • Za djecu

  Za djecu

  Ova svjetiljka tvrtke Philips za dječju sobu stvara okruženje koje djecu potiče da uživaju u onome što najviše vole: zabavi i kreativnosti! No ova je svjetiljka dizajnirana i da bude sigurna za dijete: hladna je na dodir, robusna i sadrži boju koja nije toksična.

 • Ugrađena razvodna kutija

  Ugrađena razvodna kutija

  Ugrađena kutija s prekidačima olakšava promjenu funkcija za općenito osvjetljenje pune jačine svjetla i orijentacijsko osvjetljenje.

 • Visina viseće svjetiljke lako se prilagođava

  Viseća svjetiljka tvrtke Philips ima dugačke kabele, što vam pruža maksimalnu fleksibilnost tijekom i poslije postavljanja. Odaberite visinu koja savršeno odgovara vašim potrebama.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: