Viseća svjetiljka

  • KA

  Viseća svjetiljka

  Saving in style

  Dizajn u obliku kapljice vode preplavit će vašu prostoriju svjetlošću i nadahnućem. Ova predivna bež viseća svjetiljka Ecomoods tvrtke Philips savršena je kao glavno rasvjetno tijelo u prostoriji, dajući toplo bijelo svijetlo koje štedi energiju i otvarajući nove mogućnosti za dizajn interijera. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

myLiving Viseća svjetiljka

Prijatelji, bijela 407593816 Pronađi slične proizvode

Saving in style

dizajnerska svjetiljka

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Velika prednost fluorescentne rasvjete je njezina energetska učinkovitost. Fluorescentna žarulja troši samo petinu energije koju troši obična žarulja. To znači da ćete, ako u svoj dom postavite fluorescentnu rasvjetu i tako zamijenite standardne žarulje, smanjiti dio računa za struju koji odlazi na rasvjetu za otprilike 80%!

 • Izuzetno dugotrajna žarulja

  Izuzetno dugotrajna žarulja

  U kompletu je Philipsova žarulja koja izuzetno dugo traje, do 12.000 sati.

 • Izdržljiv i pouzdan

  Izdržljiv i pouzdan

  Napravljena da traje. Svaki komad iz kolekcije Ecomoods tvrtke Philips napravljen je od vrlo kvalitetnih materijala i komponenti. Ecomoods tvrtke Philips znači da dobivate izuzetno kvalitetno rasvjetno tijelo koje traje i traje.

 • Raspršeno toplo bijelo svjetlo

  Raspršeno toplo bijelo svjetlo

  Ova svjetiljka upotrebljava najnoviju tehnologiju tvrtke Philips za uštedu energije kako bi pružila obilje tople, prirodne bijele svjetlosti. Prostoriju će osvijetliti raspršeno toplo bijelo svjetlo koje omogućava kombinaciju funkcionalnosti i brige za okoliš. Raspršeno svjetlo idealno je za generalnu rasvjetu.

 • Elegantan i suvremen dizajn

  Ecomoods ima čist suvremeni izgled koji iskače iz kalupa tradicionalno glomaznih i neprivlačnih energetski učinkovitih proizvoda. Tanka i otmjena, svaka dizajnerska svjetiljka iz ove kolekcije pažljivo je osmišljena te predstavlja savršenu kombinaciju oblika i funkcionalnosti.

 • Svijetlobež

  Vrlo prirodna i blaga boja koja će upotpuniti svaki udoban i otmjen interijer, često se uspoređuje s bojom pijeska.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: