Viseće svjetlo

  Viseće svjetlo

  Ukrasite svoj dom svjetlom

  Nadahnuta kreativnim oblicima i trendovima u opremanju interijera, svaka svjetiljka predivan je dizajnerski predmet. Možete birati iz cijelog niza verzija dizajna koje nude velik broj inspirativnih ideja za uređivanje i osvjetljavanje vašeg doma.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Ukrasite svoj dom svjetlom

 • Višestruka primjena i završne izvedbe koje odgovaraju svakom ukusu

  Višestruka primjena i završne izvedbe koje odgovaraju svakom ukusu

  Ako volite dizajn i rado eksperimentirate s najnovijim stilovima i temama u svom domu, isprobajte inStyle tvrtke Philips. To je serija ukrasnih visećih, zidnih, stropnih, podnih i stolnih svjetiljki izrađenih od vrhunskih materijala u raznim bojama.

 • Vijek trajanja do 4000 sati

  Vijek trajanja do 4000 sati

  Eco-Halogen svjetiljke traju do 4000 sati.

 • Ušteda do 40% energije

  Ušteda do 40% energije

  Ova svjetiljka štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže u štednji na računima za struju i zaštiti prirode.

 • Prilagodiva visina

  Prilagodiva visina

  Svjetlost se dovodi putem dugačkih kabela, što vam pruža maksimalnu fleksibilnost instalacije. Odaberite visinu koja savršeno odgovara vašim potrebama.

 • Izražajni i elegantni oblici, vrhunski materijali

  Svjetiljke iz asortimana inStyle tvrtke Philips dizajnirane su kako bi savršeno pristajale najboljim verzijama bilo kojeg unutarnjeg uređenja, a pružaju razne stilove među kojima će svatko pronaći odgovarajući. Uz mnogo raznih primjena i završnih izvedbi, lako se kombiniraju sa zavjesama, dijelovima namještaja, raznim zidnim bojama i ukrasima kako biste mogli dobiti željeni izgled. Pojedinostima i dizajnu posvećena je velika pažnja pa ćete lako izraziti osobni stil unutarnjeg uređenja. To znači da ćete dobiti ugodan ambijent i okruženje u kojem ćete uživati s obitelji i prijateljima.

 • Žarulje tvrtke Philips su u kompletu

  Ovo rasvjetno tijelo isporučuje se sa žaruljama tvrtke Philips koje pružaju najbolju kvalitetu svjetla i svjetlosni efekt, baš kao i samo rasvjetno tijelo.

 • Briljantno svjetlo

  Ovo rasvjetno tijelo nudi briljantno svjetlo koje će istaknuti područja prostorije ili stvoriti ugodnu atmosferu istovremeno štedeći energiju u usporedbi s tradicionalnim halogenim svjetiljkama.

 • Kompatibilno sa zidnim prekidačem za prigušivanje

  Prilagodljivi intenzitet svjetlosti i boje uz prekidač za prigušivanje za savršenu nijansu svjetlosti (prekidač za prigušivanje nije u kompletu). To ovo rasvjetno tijelo čini idealnim za stvaranje odgovarajuće atmosfere za bilo koju priliku, bilo da je u pitanju intimna večera za dvoje ili opuštanje u krugu obitelji i prijatelja u dnevnom boravku ili funkcionalno osvjetljenje hodnika.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: