Amaze Hue

  Amaze Hue

  Rasvjeta za sve vaše trenutke

  Dodajte viseću svjetiljku Amaze Philips hue White Ambiance svom Philips hue sustavu i uživajte u prirodnom bijelom svjetlu koje vam pomaže da se razbudite, napunite energijom, koncentrirate, čitate i opuštate. Uživajte u ovoj visećoj svjetiljki jedinstvenog dizajna koji odgovara svakom interijeru. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Connected Luminaires Amaze Hue

Viseća svjetiljka 4023330P7 Pronađi slične proizvode

Rasvjeta za sve vaše trenutke

od zore do sumraka

 • Lako i bežično upravljanje uz prekidač za prigušivanje (priložen)

  Lako i bežično upravljanje uz prekidač za prigušivanje (priložen)

  Prekidač za prigušivanje za Philips Hue napaja se na baterije, a omogućuje lako upravljanje White Ambiance svjetlima. Krećite se kroz 4 različite svjetlosne scene jednostavnim pritiskom gumba za uključivanje, mijenjajte razinu prigušivanja i postavite radi lakoće uporabe. Prekidač za prigušivanje može se postaviti bilo gdje u svoje malo i elegantno ležište te ne zahtijeva kabele. Koristite kao daljinski upravljač ili kao prekidač za svjetlo na zidu te uživajte u pravom planu rasvjete za svaki trenutak u danu. Jednom prekidaču za prigušivanje možete dodati do 10 Hue svjetala.

 • Opustite se, čitajte, usredotočite se i napunite energijom – uz planove rasvjete

  Opustite se, čitajte, usredotočite se i napunite energijom – uz planove rasvjete

  Svjetlost utječe na naše raspoloženje i ponašanje. Philips Hue vam može pomoći da pretvorite svakodnevnu rutinu u trenutke u kojima možete uživati. Preskočite jutarnju kavu i pripremite se za dan uz hladno, jarko dnevno svjetlo koje vam pomaže da tijelo i um napunite energijom. Ostanite usredotočeni uz precizno prilagođeno jarko bijelo svjetlo. Možete se i opustiti uz meki sjaj bijelog svjetla za savršen završetak dana.

 • Potpuna kontrola s pametnog uređaja uz Hue most

  Potpuna kontrola s pametnog uređaja uz Hue most

  Povežite Philips Hue svjetla s mostom kako bi vam bile dostupne neograničene mogućnosti sustava.

 • Dočarajte ugođaj uz toplo bijelo i hladno dnevno svjetlo

  Dočarajte ugođaj uz toplo bijelo i hladno dnevno svjetlo

  Postavite odgovarajući ugođaj za svaki trenutak i ukrasite dom svjetlom, od toplog do hladnog bijelog. Uživajte u različitim stilovima tijekom cijele godine, bilo da se radi o jasnom bijelom svjetlu koje vas podsjeća na proljetni povjetarac, toplom bijelom svjetlu ljetnog sunca ili hladnom dnevnom svjetlu zime.

 • Probudite se i zaspite na prirodan način

  Probudite se i zaspite na prirodan način

  Philips Hue pomoći će vam da se izvučete iz kreveta onako kako volite te započnete dan osjećajući se osvježeno. Intenzitet svjetla postepeno se pojačava, oponašajući efekt izlaska sunca, i pomaže vam da se probudite na prirodan način, umjesto buđenja glasnom budilicom. Započnite dan na pravi način. Uvečer, opuštajuće toplo bijelo svjetlo pomaže vam da se opustite i pripremite tijelo za dobar san. Za ovu funkciju potrebno je povezivanje s Philips Hue mostom.

 • Pametna kontrola, kod kuće i izvan nje

  Pametna kontrola, kod kuće i izvan nje

  Philips Hue aplikacije za iOS i Android omogućuju vam daljinsko upravljanje svjetlima s bilo kojeg mjesta. Provjerite jeste li zaboravili isključiti svjetla prije odlaska iz kuće te ih uključite ako radite do kasno. Za ovu funkciju potrebno je povezivanje s Philips Hue mostom.

 • Postavite praktične mjerače vremena

  Postavite praktične mjerače vremena

  Pomoću funkcije za odabir rasporeda iz aplikacije Philips Hue, možete učiniti da se doima kao da ste kod kuće kada niste. Odaberite uključivanje rasvjete u unaprijed određeno vrijeme, tako da bude uključena kada dođete kući. Možete čak odabrati uključivanje rasvjete u raznim sobama u različito vrijeme. Naravno, možete odabrati i postupno isključivanje rasvjete po noći, tako da ne morate brinuti jeste li neko svjetlo ostavili uključenim. Za ovu funkciju potrebno je povezivanje s Philips Hue mostom.

 • Upravljajte na svoj način

  Upravljajte na svoj način

  Povežite Philips Hue svjetla s mostom i krenite u istraživanje beskonačnih mogućnosti. Svjetlom možete upravljati s pametnog telefona ili tableta putem aplikacije Philips Hue; osim toga, sustavu možete dodavati prekidače za aktivaciju rasvjete. Postavite mjerače vremena, obavijesti, alarme i još mnogo toga za potpun Philips Hue doživljaj. Philips Hue radi čak i uz Amazon Alexa, Apple Homekit i Google Home kako bi vam omogućio glasovno upravljanje svjetlima.

 • Snažno izlazno svjetlo

  Vrlo kvalitetno snažno bijelo svjetlo dostatno za svaki trenutak ili zadatak.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: