Viseće svjetlo

  Viseće svjetlo

  Ukrasite svoj dom svjetlom

  Ova predivna viseća svjetiljka iz asortimana InStyle tvrtke Philips kombinira boju šampanjca i kromirane detalje. Zrači elegancijom i toplinom uz svjetlo koje štedi energiju. Visinu možete prilagoditi, a svjetlo prigušiti kako biste dočarali ugođaj za opuštanje.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Ukrasite svoj dom svjetlom

 • Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

  Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

  Prilagodite intenzitet svjetla ove svjetiljke tvrtke Philips pomoću prekidača za prigušivanje (nije priložen). To je ono što ovu svjetiljku čini idealnom za naglašavanje određene značajke ili dočaravanje ugođaja, bila riječ o romantičnoj večeri udvoje ili zabavi s prijateljima i obitelji u dnevnom boravku.

 • Ušteda energije

  Ušteda energije

  Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže u štednji na računima za struju i doprinosi zaštiti prirode.

 • Briljantno svjetlo

  Ova štedna žarulja tvrtke Philips nudi briljantno svjetlo koje će istaknuti područja prostorije ili stvoriti ugodnu atmosferu istovremeno štedeći energiju u usporedbi s tradicionalnim halogenim žaruljama.

 • Visina viseće svjetiljke lako se prilagođava

  Visina ove viseće svjetiljke tvrtke Philips uvijek se može prilagoditi podizanjem ili spuštanjem šipke između žica.

 • U kompletu je žarulja tvrtke Philips

  Ova svjetiljka isporučuje se sa žaruljama tvrtke Philips koje pružaju najbolju kvalitetu i efekt svjetla, sukladno svjetiljci.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: