Zidno svjetlo

  Zidno svjetlo

  Ukrasite svoj dom svjetlom

  Ova linija tankih bijelih rasvjetnih tijela napravljena je od nježnih, a ipak izdržljivih polucijevi s okvirom od nikla. Tanki elegantni oblik izgleda tako dobro da će zauzeti istaknuto mjesto u vašem domu.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Ukrasite svoj dom svjetlom

 • Višestruka primjena i završne izvedbe koje odgovaraju svakom ukusu

  Višestruka primjena i završne izvedbe koje odgovaraju svakom ukusu

  Ako volite dizajn i rado eksperimentirate s najnovijim stilovima i temama u svom domu, isprobajte inStyle tvrtke Philips. To je asortiman ukrasnih visećih, zidnih, stropnih, podnih i stolnih svjetiljki izrađenih od vrhunskih materijala u raznim bojama.

 • Efekt tople bijele svjetlosti

  Efekt tople bijele svjetlosti

  Koristi najnoviju tehnologiju štednih žarulja i proizvodi toplu, prirodnu bijelu svjetlost.

 • Raspršeno toplo bijelo svjetlo

  Raspršeno toplo bijelo svjetlo

  Ova svjetiljka upotrebljava najnoviju tehnologiju tvrtke Philips za uštedu energije kako bi pružila obilje tople, prirodne bijele svjetlosti. Prostoriju će osvijetliti raspršeno toplo bijelo svjetlo koje omogućava kombinaciju funkcionalnosti i brige za okoliš. Raspršeno svjetlo idealno je za generalnu rasvjetu.

 • Izuzetno dugo trajanje

  Izuzetno dugo trajanje

  Dugi vijek trajanja žarulje do 10.000 sati korištenja.

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Ova svjetiljka štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže da uštedite na računima za struju i date svoj doprinos zaštiti prirode.

 • Izražajni i elegantni oblici, vrhunski materijali

  Rasvjetna tijela iz asortimana inStyle tvrtke Philips dizajnirane su kako bi savršeno pristajale najboljim verzijama bilo kojeg unutarnjeg uređenja, a pružaju razne stilove među kojima će svatko pronaći odgovarajući. Uz mnogo raznih primjena i završnih izvedbi, lako se kombiniraju sa zavjesama, dijelovima namještaja, raznim zidnim bojama i ukrasima kako biste mogli dobiti željeni izgled. Pojedinostima i dizajnu posvećena je velika pažnja pa ćete lako izraziti osobni stil unutarnjeg uređenja. To znači da ćete dobiti ugodan ambijent i okruženje u kojem ćete uživati s obitelji i prijateljima.

 • U kompletu je žarulja tvrtke Philips

  Ova svjetiljka isporučuje se sa žaruljama tvrtke Philips koje pružaju najbolju kvalitetu i efekt svjetla, sukladno svjetiljci.

 • Kompatibilno sa zidnim prekidačem za prigušivanje

  Ovo rasvjetno tijelo kompatibilno je sa zidnim prekidačem za prigušivanje (nije u kompletu).

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: