Stropna svjetiljka

  Stropna svjetiljka

  Kreirajte odgovarajući stil svjetla

  Uživajte u legendarnom dizajnu ove starinske svjetiljke koja će se savršeno uklopiti u vaš osobni stil. Stropna svjetiljka myLiving Herald tvrtke Philips od smeđeg brušenog metala ima pet opalnih staklenih sjenila. Svojim se bezvremenskim dizajnom sjajno uklapa u moderne i retro interijere. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

myLiving Stropna svjetiljka

Herald, smeđa 3703543E7 Pronađi slične proizvode

Kreirajte odgovarajući stil svjetla

Upotpunite starinski izgled

 • Savršeno za opuštanje i druženje

  Dnevni boravak srce je svakog doma – mjesto na kojem se obitelji okupljaju i opuštaju, a gosti druže. Rasvjeta dnevnog boravka mora biti lako prilagodljiva raznim načinima uporabe tijekom dana. Pažljivo smještanje raznih izvora svjetlosti i igra sa slojevima svjetlosti mogu pomoći u stvaranju dojma prostornosti uz koji će prostorija odisati toplinom i dobrodošlicom.

 • Materijali visoke kvalitete

  Ova svjetiljka izrađena je od slojevitih uzoraka vrlo kvalitetnih materijala sa superiornom završnom obradom. Time se osigurava solidan i dugotrajan proizvod koji će godinama uljepšavati vaš dom.

 • Kreirajte moderan i osoban ugođaj

  Ova svjetiljka ima predivan novi izgled i bezvremenski dizajn. Legendarni oblik izvanredan je spoj prošlosti i sadašnjosti. Jednako se dobro uklapajući u moderne i retro interijere, ova svjetiljka ostavlja vam slobodu kombiniranja klasičnog sa suvremenim za dom koji izgleda dobro i ima dobar ugođaj.

 • Žarulja nije priložena

  Ova svjetiljka isporučuje se bez žarulje, što vam omogućava odabir svjetlosnog toka koji najbolje odgovara prostoriji i vašem osobnom ukusu. Odabirom LED žarulje tvrtke Philips osigurat ćete visoku kvalitetu i dugo trajanje.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: