Viseća svjetiljka

  Viseća svjetiljka

  Ukrasite svoj dom svjetlom

  Spuštajući se sa stropa, ova bijela prilagodljiva viseća svjetiljka myLiving Ely tvrtke Philips može se pohvaliti s četiri svjetiljke sa sjenilom koje pružaju ravnomjeran sjaj. Uz završnu obradu od nikla i luksuzne tkanine, ova fantastična četvorka učinit će svaki dnevni boravak elegantnim. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

myLiving Viseća svjetiljka

Ely, bijela 366763116 Pronađi slične proizvode

Ukrasite svoj dom svjetlom

 • Topla bijela svjetlost

  Topla bijela svjetlost

  Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka tvrtke Philips pruža toplo bijelo svjetlo za ugodno ozračje.

 • Uvijek u kompletu sa žaruljom tvrtke Philips

  Uvijek u kompletu sa žaruljom tvrtke Philips

  U kompletu su vrlo kvalitetne žarulje tvrtke Philips koje pružaju najbolji svjetlosni efekt.

 • Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

  Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

  Prilagodite intenzitet svjetla ove svjetiljke tvrtke Philips pomoću prekidača za prigušivanje (nije priložen). To je ono što ovu svjetiljku čini idealnom za naglašavanje određene značajke ili dočaravanje ugođaja, bila riječ o romantičnoj večeri udvoje ili zabavi s prijateljima i obitelji u dnevnom boravku.

 • Ušteda energije

  Ušteda energije

  Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže da uštedite na računima za struju i date svoj doprinos zaštiti prirode.

 • Visina viseće svjetiljke lako se prilagođava

  Visina ove viseće svjetiljke tvrtke Philips može se u bilo koje vrijeme prilagoditi. Teleskopski krak možete lako zakrenuti kako biste skratili ili produljili viseću svjetiljku.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: