Viseća svjetiljka

  Viseća svjetiljka

  Ukrasite svoj dom svjetlom

  myLiving Byzantin tvrtke Philips moderna je viseća svjetiljka napravljena od kontrastnih slojeva stakla obrađenog pjeskarenjem i metala. Lako se montira. Ova svjetiljka vaš interijer učinit će zanimljivijim i osvijetliti prostor toplim bijelim LED svjetlom. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

InStyle Viseća svjetiljka

Byzantin, krom, LED 3655711P1 Pronađi slične proizvode

Ukrasite svoj dom svjetlom

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED žarulja priložena uz ovu svjetiljku tvrtke Philips jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Trenutno se uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u vaš dom.

 • Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

  Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

  Prilagodite intenzitet svjetla ove svjetiljke tvrtke Philips pomoću prekidača za prigušivanje (nije priložen). To je ono što ovu svjetiljku čini idealnom za naglašavanje određene značajke ili dočaravanje ugođaja, bila riječ o romantičnoj večeri udvoje ili zabavi s prijateljima i obitelji u dnevnom boravku.

 • Ušteda energije

  Ušteda energije

  Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže da uštedite na računima za struju i date svoj doprinos zaštiti prirode.

 • Topla bijela svjetlost

  Topla bijela svjetlost

  Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka tvrtke Philips pruža toplo bijelo svjetlo za ugodno ozračje.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: