Zidno svjetlo

  Zidno svjetlo

  Ukrasite svoj dom svjetlom

  Ova prostrana pravokutna rasvjetna tijela u zasjenjenom kućištu zatvorena su s gornje i donje strane pa pružaju harmoničan svjetlosni efekt i stvaraju čistu i modernu siluetu koja odiše kvalitetom.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Ukrasite svoj dom svjetlom

 • Višestruka primjena i završne izvedbe koje odgovaraju svakom ukusu

  Višestruka primjena i završne izvedbe koje odgovaraju svakom ukusu

  Ako volite dizajn i rado eksperimentirate s najnovijim stilovima i temama u svom domu, isprobajte inStyle tvrtke Philips. To je serija ukrasnih visećih, zidnih, stropnih, podnih i stolnih svjetiljki izrađenih od vrhunskih materijala u raznim bojama.

 • Efekt tople bijele svjetlosti

  Efekt tople bijele svjetlosti

  Koristi najnoviju tehnologiju štednih žarulja i proizvodi toplu, prirodnu bijelu svjetlost.

 • Raspršeno toplo bijelo svjetlo

  Raspršeno toplo bijelo svjetlo

  Ova svjetiljka koristi najnoviju tehnologiju za uštedu energije kako bi pružila bujicu tople, prirodne bijele svjetlosti. Raspršeno svjetlo osvijetlit će prostoriju toplim bijelim svjetlom, što vam omogućava kombinaciju funkcionalnosti i brige za okoliš. Raspršeno svjetlo idealno je za opću rasvjetu.

 • Izuzetno dugo trajanje

  Izuzetno dugo trajanje

  Dugi vijek trajanja žarulje do 10.000 sati korištenja.

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Ova svjetiljka štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže da uštedite na računima za struju i date svoj doprinos zaštiti prirode.

 • Prekidač za uključivanje/isključivanje na proizvodu

  Prekidač za uključivanje/isključivanje na proizvodu

  Zahvaljujući prekidaču diskretno smještenom na proizvodu lako možete uključivati i isključivati svjetlo.

 • Izražajni i elegantni oblici, vrhunski materijali

  Svjetiljke iz asortimana inStyle tvrtke Philips dizajnirane su kako bi savršeno pristajale najboljim verzijama bilo kojeg unutarnjeg uređenja, a pružaju razne stilove među kojima će svatko pronaći odgovarajući. Uz mnogo raznih primjena i završnih izvedbi, lako se kombiniraju sa zavjesama, dijelovima namještaja, raznim zidnim bojama i ukrasima kako biste mogli dobiti željeni izgled. Pojedinostima i dizajnu posvećena je velika pažnja pa ćete lako izraziti osobni stil unutarnjeg uređenja. To znači da ćete dobiti ugodan ambijent i okruženje u kojem ćete uživati s obitelji i prijateljima.

 • Žarulje tvrtke Philips su u kompletu

  Ovo rasvjetno tijelo isporučuje se sa žaruljama tvrtke Philips koje pružaju najbolju kvalitetu svjetla i svjetlosni efekt, baš kao i samo rasvjetno tijelo.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: