Zidno svjetlo

  Zidno svjetlo

  Ukrasite svoj dom svjetlom

  Postavite cijev vizualne energije na zid svoje kupaonice. Bijele cjevaste uske svjetiljke stvaraju snop svjetlosti koji je idealan za rasvjetu u kupaonici. Svjetiljka ima prekidač za uključivanje/isključivanje i kupaonici daje jako svjetlo uz uštedu energije.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Ukrasite svoj dom svjetlom

 • IP44, savršeno pogodno za kupaonice

  IP44, savršeno pogodno za kupaonice

  Ova svjetiljka tvrtke Philips namijenjena kupaonicama posebno je dizajnirana za vlažna okruženja. Prošla je stroga testiranja kako bi se potvrdila otpornost na vodu. IP razina opisuje se dvjema znamenkama: prva se odnosi na razinu zaštite od prašine, a druga na razinu zaštite od vode. Ova svjetiljka za kupaonicu ima oznaku IP44, što znači da je zaštićena od prskanja vode pa je idealna za kupaonicu.

 • Izuzetno dugotrajne žarulje

  Izuzetno dugotrajne žarulje

  Asortiman pruža bogat izbor kompaktnih fluorescentnih štednih žarulja za generalnu rasvjetu kupaonice. Jednom kada montirate svjetiljku za kupaonicu iz asortimana InStyle, nećete morati brinuti o zamjeni ili popravku, a istovremeno ćete štedjeti energiju i novac.

 • Ušteda energije

  Ušteda energije

  Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže u štednji na računima za struju i doprinosi zaštiti prirode.

 • Prekidač za uključivanje/isključivanje na proizvodu

  Prekidač za uključivanje/isključivanje na proizvodu

  Zahvaljujući prekidaču diskretno smještenom na proizvodu lako možete uključivati i isključivati svjetlo.

 • Okomita ili vodoravna montaža na zid

  Okomita ili vodoravna montaža na zid

  Ova svjetiljka može se montirati okomito ili vodoravno, upravo onako kako želite.

 • Dobra vidljivost je važna u kupaonici

  Dobra vidljivost od ključne je važnosti ispred zrcala i to je razlog zašto svaka svjetiljka ima vrlo kvalitetan izvor svjetlosti koji osigurava pouzdano dotjerivanje. Asortiman rasvjete za kupaonice upotrebljava najnoviju tehnologiju za štednju energije radi pružanja obilja kvalitetnog svjetla koje nije prejako.

 • Mnoštvo primjena

  Dostupan vam je velik izbor zidnih i stropnih svjetiljki. Kolekcija nudi velike stropne svjetiljke koje ugodno osvjetljavaju cijelu kupaonicu. Osim toga, dostupne su zidne svjetiljke koje pružaju čisto, jako svjetlo bez sjene, savršeno za precizne zadatke ispred zrcala kao što su brijanje, nanošenje šminke i umetanje kontaktnih leća.

 • Ukrasite svoju kupaonicu svjetlom

  Svjetiljke za kupaonicu iz asortimana InStyle uljepšavaju kupaonicu svojom modernom i čvrstom konstrukcijom. Vrhunski materijali koji se teško troše, kao što su brušeni čelik, aluminij i staklo, nadopunjeni su pažljivo izrađenim detaljima, kao što su glatki, zaobljeni rubovi i strojno obrađene površine bez izbočenih dijelova. Na raspolaganju vam je bogat izbor suvremenih stilova i elegantne dekorativne završne obrade čistih i jednostavnih linija.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: