Zidna svjetiljka

  Zidna svjetiljka

  Saving in style

  U skladu s čistim linijama svog interijera, integrirajte ovu zidnu svjetiljku Ecomoods tvrtke Philips u svoj suvremeni prostor. Predivan dizajn kvalitetnog stakla i brončanih ravnih linija. Bezvremenski materijali čine razliku u definiranju interijera. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

myLiving Zidna svjetiljka

Mindful, bronca 336140616 Pronađi slične proizvode

Saving in style

 • Štedi do 80% energije

  Štedi do 80% energije

  Velika prednost fluorescentne rasvjete je njezina energetska učinkovitost. Fluorescentna žarulja troši samo petinu energije koju troši obična žarulja. To znači da ćete, ako u svoj dom postavite fluorescentnu rasvjetu i tako zamijenite standardne žarulje, smanjiti dio računa za struju koji odlazi na rasvjetu za otprilike 80%!

 • Izuzetno dugotrajna žarulja

  Izuzetno dugotrajna žarulja

  U kompletu je Philipsova žarulja koja izuzetno dugo traje, do 10.000 sati.

 • Izdržljiv i pouzdan

  Izdržljiv i pouzdan

  Napravljena da traje. Svaki komad iz kolekcije Ecomoods tvrtke Philips napravljen je od vrlo kvalitetnih materijala i komponenti. Ecomoods tvrtke Philips znači da dobivate izuzetno kvalitetno rasvjetno tijelo koje traje i traje.

 • Elegantan i suvremen dizajn

  Ecomoods ima čist suvremeni izgled koji iskače iz kalupa tradicionalno glomaznih i neprivlačnih energetski učinkovitih proizvoda. Tanka i otmjena, svaka dizajnerska svjetiljka iz ove kolekcije pažljivo je osmišljena te predstavlja savršenu kombinaciju oblika i funkcionalnosti.

 • Raspršeno toplo bijelo svjetlo

  Ova svjetiljka upotrebljava najnoviju tehnologiju tvrtke Philips za uštedu energije kako bi pružila obilje tople, prirodne bijele svjetlosti. Prostoriju će osvijetliti raspršeno toplo bijelo svjetlo koje omogućava kombinaciju funkcionalnosti i brige za okoliš. Raspršeno svjetlo idealno je za generalnu rasvjetu.

 • Bronca

  Uz snažnu dozu autentičnosti i stila, bronca ima metalik smeđu boju.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: