Reflektorska svjetiljka

  Reflektorska svjetiljka

  Ukrasite svoj dom svjetlom

  Ova bijela zidna svjetiljka tvrtke Philips u obliku kocke ima predivan dvosmjerni svjetlosni efekt. Pruža toplo bijelo svjetlo i ima prekidač za uključivanje/isključivanje. Definirajte svoj interijer pomoću odličnih materijala. Suvremeni dizajn razigrat će vam maštu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

InStyle Reflektorska svjetiljka

Cubo, bijela 336123116 Pronađi slične proizvode

Ukrasite svoj dom svjetlom

 • Višestruke primjene i završne izvedbe koje odgovaraju svakom ukusu

  Višestruke primjene i završne izvedbe koje odgovaraju svakom ukusu

  Ako volite dizajn i rado eksperimentirate s najnovijim stilovima i temama u svom domu, isprobajte inStyle tvrtke Philips. To je asortiman ukrasnih visećih, zidnih, stropnih, podnih i stolnih svjetiljki izrađenih od vrhunskih materijala u raznim bojama.

 • Funkcionalno dekorativno svjetlo u kombinaciji sa svjetlom za orijentaciju

  Funkcionalno dekorativno svjetlo u kombinaciji sa svjetlom za orijentaciju

  Ova svjetiljka pruža vam prilagodljivost snažnog raspršenog svjetla za generalnu i orijentacijsku rasvjetu. Tu funkcionalnost omogućava ugrađena kutija s prekidačima.

 • Ušteda energije

  Ušteda energije

  Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže u štednji na računima za struju i doprinosi zaštiti prirode.

 • Prekidač za uključivanje/isključivanje na proizvodu

  Prekidač za uključivanje/isključivanje na proizvodu

  Zahvaljujući prekidaču diskretno smještenom na proizvodu lako možete uključivati i isključivati svjetlo.

 • Izražajni i elegantni oblici, vrhunski materijali

  Rasvjetna tijela iz asortimana inStyle tvrtke Philips dizajnirane su kako bi savršeno pristajale najboljim verzijama bilo kojeg unutarnjeg uređenja, a pružaju razne stilove među kojima će svatko pronaći odgovarajući. Uz mnogo raznih primjena i završnih izvedbi, lako se kombiniraju sa zavjesama, dijelovima namještaja, raznim zidnim bojama i ukrasima kako biste mogli dobiti željeni izgled. Pojedinostima i dizajnu posvećena je velika pažnja pa ćete lako izraziti osobni stil unutarnjeg uređenja. To znači da ćete dobiti ugodan ambijent i okruženje u kojem ćete uživati s obitelji i prijateljima.

 • Briljantno svjetlo

  Ova štedna žarulja tvrtke Philips nudi briljantno svjetlo koje će istaknuti područja prostorije ili stvoriti ugodnu atmosferu istovremeno štedeći energiju u usporedbi s tradicionalnim halogenim žaruljama.

 • Izuzetno dug vijek trajanja žarulje

  Žarulja tvrtke Philips isporučuje se s izuzetno dugim životnim vijekom, do 1000 sati.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: