LED televizor

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32phk4309_12/32phk4309_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  LED televizor

  LED televizor

  Svi članovi vašeg kućanstva uživat će u čistoj, jasnoj slici koju nudi LED televizor serije 4300 tvrtke Philips. Minimalistički dizajn, živopisna slika i odličan zvuk čine ga idealnim izborom za svaku prostoriju u vašem domu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

4000 series LED televizor

81 cm (32"), LED televizor, DVB-T/C/S/S2 32PHK4309/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

LED televizor

S tehnologijom Digital Crystal Clear

 • Izuzetno tanak okvir pruža veću sliku koju ćete voljeti

  Izuzetno tanak okvir pruža veću sliku koju ćete voljeti

  Standardni televizori imaju okvir koji obavija televizor poput okvira za fotografije. Naš izuzetno tanki okvir moderan je i uzak pa ćete imati veću sliku u kojoj ćete moći uživati.

 • LED TV za sliku nevjerojatnog kontrasta

  LED TV za sliku nevjerojatnog kontrasta

  LED pozadinsko osvjetljenje omogućava vam uživanje u manjoj potrošnji energije i predivnim linijama u kombinaciji s velikom svjetlinom, nevjerojatnim kontrastom i živopisnim bojama.

 • 100 Hz PMR za glatke pokretne slike

  100 Hz PMR za glatke pokretne slike

  Ništa ne može nadmašiti navalu adrenalina koju pruža igranje, brza sportska akcija ili akcijski filmovi. To je razlog zašto ovaj televizor tvrtke Philips ima tehnologiju 100Hz Perfect Motion Rate koja omogućava uživanje u glatkom prikazu pokreta. Iako vaše srce podrhtava, slika koju gledate ne bi trebala.

 • USB za reprodukciju multimedijskih sadržaja

  USB za reprodukciju multimedijskih sadržaja

  Dijelite zabavu. Povežite USB memoriju, digitalni fotoaparat, mp3 reproduktor ili drugi multimedijski uređaj na USB priključnicu na televizoru kako biste uživali u fotografijama, videozapisima i glazbi uz pomoć jednostavnog preglednika sadržaja na zaslonu.

 • Moderan dizajn upotpunjuje suvremene interijere

  Dizajniran sa suvremenim izgledom koji se uklapa u interijer. Vaš televizor trebao bi jednako lijepo izgledati isključen kao što izgleda uključen.

 • Digital Crystal Clear: preciznost koju ćete željeti podijeliti

  Za prirodnu sliku iz bilo kojeg izvora tvrtka Philips osmislila je tehnologiju Digital Crystal Clear. Bilo da uživate u omiljenoj sapunici, vijestima ili ste pozvali prijatelje da gledate film, uživat ćete u svim sadržajima uz optimalan kontrast, boju i oštrinu.

 • Dva HDMI ulaza i Easylink za integriranu povezivost

  Izbjegnite neuredne kabele uz samo jedan HDMI kabel koji prenosi signale i slike i zvuka s uređaja na televizor. HDMI upotrebljava nekomprimirane signale, osiguravajući najveću kvalitetu od izvora do zaslona. Uz Philips Easylink trebat će vam samo jedan daljinski upravljač za većinu naredbi za televizor, DVD, BluRay, set top box uređaj ili sustav kućnog kina.

Prikaz svih specifikacija
 • Nadogradnja softvera potrebna je za Pause TV i USB snimanje. Kako biste pronašli više pojedinosti o ažuriranju softvera, posjetite www.philips.com/TV i odaberite podršku.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: