LED televizor

  LED televizor

  Nagrađene radne značajke

  Dopustite da vas očara prožimajuća snaga Ambilight osvjetljenja kod televizora ravnog zaslona dijagonale 81 cm / 32". LED televizor 32PFL9705 serije 9000 tvrtke Philips ima zapanjujuću tehnologiju Perfect Pixel HD Engine i LED Pro, što znači da će filmovi doista oživjeti u vašem dnevnom boravku. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

LED televizor

81 cm (32"), Full HD 1080p, digitalni televizor 32PFL9705H/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Nagrađene radne značajke

uz Ambilight i najvišu kvalitetu slike

 • Ambilight Spectra 3 upotpunjuje doživljaj gledanja

  Ambilight Spectra 3 upotpunjuje doživljaj gledanja

  Dodajte novu dimenziju doživljaju gledanja uz Ambilight Spectra 3. Ova patentirana tehnologija iz tvrtke Philips povećava zaslon projiciranjem zrake svjetla, na 3 strane, sa stražnje strane zaslona na okolni zid. Ambilight automatski podešava boju i jačinu svjetlosti oko televizora kako bi bila u skladu sa slikom, na taj način stvarajući zapanjujuće iskustvo gledanja. Funkcija prilagodbe zidu osigurava usklađenost svjetla sa slikom, bez obzira na boju zida. Ambilight pruža veću sliku.

 • LED Pro za izniman kontrast i svjetlinu

  LED Pro za izniman kontrast i svjetlinu

  Uživajte u slikama koje oduzimaju dah i trošite do 50 % manje energije uz nagrađenu tehnologiju LED Pro iz tvrtke Philips! S više od 1000 LED dioda upravlja se selektivno u matrici, kao pozadinskim osvjetljenjem za zaslon. LED diode stvaraju briljantnu svjetlost na svijetlim područjima slike, a potpuno su prigušene na tamnim područjima, čime se štedi energija. U kombinaciji s moćnom tehnologijom Perfect Pixel HD Engine, rezultat je nevjerojatna slika s iznimnim kontrastom, oštrinom i živim bojama. Uz LED Pro crna je crna, a bijela je sjajnobijela.

 • Perfect Natural Motion za iznimno uglađene Full HD filmove

  Perfect Natural Motion za iznimno uglađene Full HD filmove

  Uživajte u akciji bez ikakvog podrhtavanja. Perfect Natural Motion procjenjuje pokrete na slici i ispravlja podrhtavanje i kod emitiranog i prethodno snimljenog filmskog materijala (uključujući filmove rezolucije 1080p i 24p True Cinema na Blu-ray i DVD mediju). Rezultat je još uglađenija slika odlične oštrine. Uživajte u pokretima koji premašuju kino-kvalitetu!

 • Wi-Fi MediaConnect za projiciranje medijskih datoteka s računala na televizoru

  Wi-Fi MediaConnect za projiciranje medijskih datoteka s računala na televizoru

  Podijelite videozapise i slike s prijenosnog računala na televizoru putem bežične veze. Nakon instalacije na prijenosno računalo, rukovanje je vrlo jednostavno. Pritiskom na tipku miša zaslon prijenosnog računala možete prikazati na velikom zaslonu televizora. Za vlastitu zabavu i uživanje u razmjeni sadržaja s drugima.

 • Philips Net TV s Wi-Fi vezom za popularne internetske usluge na televizoru

  Philips Net TV s Wi-Fi vezom za popularne internetske usluge na televizoru

  Upoznajte bogat izbor mrežnih usluga uz Net TV. Uživajte u filmovima, slikama, informacijama, zabavi i drugim sadržajima na mreži izravno na televizoru kad god poželite. Jednostavno povežite kućno kino izravno u kućnu mrežu putem Ethernet veze i zatim pomoću daljinskog upravljača pregledajte i odaberite sadržaje koje želite gledati. Izbornik Philips omogućava pristup popularnim Net TV uslugama prilagođenim zaslonu televizora. Osim toga, putem računalne mreže s certifikatom DLNA pomoću daljinskog upravljača možete gledati videozapise i pristupati slikama koje su pohranjene na računalu.

 • Full HD s tehnologijom Perfect Pixel HD Engine za nenadmašnu jasnoću

  Iskusite nenadmašnu oštrinu i jasnoću uz Perfect Pixel HD Engine. Svaki piksel na slici naglašava se radi bolje usklađenosti s pikselima u okruženju, čime se stvara prirodnija slika. Rezultat je jedinstvena kombinacija oštrine, prirodnih detalja, živih boja sa superiornim kontrastom i uglađenog prirodnog kretanja, bez obzira na sadržaj koji gledate. Čiste i oštre slike rezultat su otkrivanja i uklanjanja dvostrukih slika i šuma u svim izvorima sadržaja - od multimedijskih do standardnih televizijskih sadržaja. Full HD zaslon od 1920 x 1080p piksela stvara odličnu sliku, bez treperenja i s progresivnim skeniranjem i superiornom svjetlinom.

 • 200Hz Clear LCD*, brzina od 1 ms: superiorna jasnoća pokreta

  Uživajte u iznimnoj jasnoći pokreta. Philips 200Hz Clear LCD vrijeme odziva LCD televizora skraćuje na nevjerojatnu 1 ms, što znači da ćete i kod najbržih akcijskih scena biti očarani akcijom i nećete pratiti rastegnuti automobil po zaslonu.

 • Osjetite snagu 20 W RMS i Incredible Surround

  Osjetite snagu glazbenog ritma i atmosferu filmova. Snažna pojačala od 20 W RMS (2 x 10 W RMS) stvaraju realističnu prostornu sliku zvuka. Incredible Surround omogućava potpun surround doživljaj uz zvuk veće dubine i širine koji nadopunjuje bogat doživljaj gledanja.

 • Vrhunske mrežne trgovine videosadržajima i televizijski programi na zahtjev

  Uživajte u vrhunskim filmovima koji na vaš televizor stižu izravno iz mrežnih trgovina videosadržajima. Od najvećih romantičnih klasika do brzih akcijskih filmova - svi su tu na pritisak gumba iz udobnosti vaše fotelje. Trgovina videosadržajima nudi iznimno veliku zbirku filmova i serija, od najpoželjnijih novih izdanja do neprocjenjivih klasika. Oslobodite se fiksnih rasporeda programa i gledajte što i kada poželite. Nikada više nećete propustiti svoju omiljenu emisiju! Catch up TV donosi reprize televizijskih serija i emisija. Uvjeti i ponude razlikuju se ovisno o državama i davateljima sadržaja.

Prikaz svih specifikacija
 • 200Hz Clear LCD prikazuje 200 scena po sekundi, kombiniranjem napredne tehnologije 100Hz s pozadinskim osvjetljenjem sa skeniranjem pri radnom ciklusu od 50%.
 • Elektronički vodič kroz programe za 8 dana, usluga nije dostupna u svim državama
 • Net TV: posjetite www.philips.com/smarttv i otkrijte koje usluge nudimo u vašoj državi.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Wi-Fi Media Connect: na reprodukciju videosadržaja može utjecati brzina računala i širina prijenosnog pojasa Wi-Fi veze. Minimalne i preporučene sistemske preduvjete potražite na adresi www.philips.com/wifimediaconnect. Prikazuje sadržaje uz kašnjenje od nekoliko sekundi. Moguće su male razlike u slici i zvuku.
 • Uobičajena potrošnja energije uključenog uređaja izmjerena u skladu s IEC62087, izdanje 2.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Ovaj televizor sadrži olovo samo u određenim dijelovima ili komponentama za koje nisu dostupne tehnološke alternative u skladu s postojećim klauzulama izuzeća navedenima u RoHS direktivi.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: