LCD TV

  LCD TV

  Zabava oživljava

  Doživite trenutak kao da ste tamo uz Pixel Plus HD i impresivan zvuk bez vidljivog izvora. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

LCD TV

81 cm (32"), Full HD 1080p, digitalni televizor 32PFL3705H/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Zabava oživljava

Uz vjernu LED sliku

 • HD Natural Motion za iznimno glatke pokrete u Full HD filmovima

  HD Natural Motion za iznimno glatke pokrete u Full HD filmovima

  Philips je razvio HD Natural Motion radi optimizacije učinaka podrhtavanja kod filmskog sadržaja. Nagrađivani algoritam predviđa pokrete na slici i ispravlja podrhtavanje na emitiranom i filmskom materijalu (na DVD i Blu-ray Disc mediju). Rezultat je glatka reprodukcija pokreta i odlična oštrina koja unaprjeđuje doživljaj gledanja.

 • 2.1-kanalni sustav surround zvuka snage 40 W (2 x 10 W RMS, virtualno 20 W)*

  2.1-kanalni sustav surround zvuka snage 40 W (2 x 10 W RMS, virtualno 20 W)*

  2.1-kanalni sustav zvučnika za nevjerojatan virtualni zvuk snage 40 W (2 x 10 W + virtualni zvuk snage 20 W*). *Ovaj 2.1-kanalni sustav zvučnika za virtualni zvuk pametno upravlja energijom radi postizanja snage dvostruko veće od originalne i stvara odličan bas. Uživajte u čistoći i detaljnom zvuku uz dodatni visokotonac koji pruža nekomprimirani zvuk u tankom, nenametljivom dizajnu zvučnika.

 • USB za fantastičnu reprodukciju multimedijskih sadržaja

  USB za fantastičnu reprodukciju multimedijskih sadržaja

  USB priključak omogućava pristup jpeg fotografijama, mp3 glazbi i datotekama s videozapisima na većini USB memorijskih uređaja (USB uređaj za pohranu). Priključite USB uređaj u utor na bočnoj strani televizora i pristupajte multimedijskim sadržajima pomoću jednostavnog preglednika sadržaja na zaslonu. Sada možete pregledati i podijeliti svoje videozapise, fotografije i glazbu.

 • Neprimjetno povezivanje uz 3 HDMI ulaza i Easylink

  Neprimjetno povezivanje uz 3 HDMI ulaza i Easylink

  HDMI je jedan kabel koji prenosi signale i slike i zvuka s uređaja na televizor, što znači da ćete izbjeći gomilu neurednih kabela. Prenosi nekomprimirane signale, osiguravajući najveću kvalitetu od izvora do zaslona. Uz Philips Easylink trebat će vam samo jedan daljinski upravljač za većinu naredbi za TV, DVD, BluRay, set top box uređaj ili sustav kućnog kina.

 • Uz Clear Sound čut ćete svaku riječ

  Uz Clear Sound čut ćete svaku riječ

  Clear Sound je inovativna audio tehnologija koja znatno poboljšava razumljivost glasa, bilo da se radi o govoru ili pjesmi. Čut ćete svaku riječ i moći u potpunosti uživati u onome što gledate.

 • Full HD TV s tehnologijom Pixel Plus HD za izraženije detalje i jasnoću

  Pixel Plus HD pruža jedinstvenu kombinaciju vrhunske oštrine, prirodnih detalja, živopisnih boja i glatkog prikaza pokreta. Smetnje i šum kod bilo kojeg izvora, od multimedije do televizijskih signala standardne rezolucije, kao i kod vrlo komprimiranih HD izvora, otkrivaju se i smanjuju, čime se osigurava jasna i izuzetno čista slika.

 • PC ulaz omogućava korištenje televizora kao računalnog monitora

  Pomoću PC ulaza svoj televizor možete povezati s računalom i koristiti ga kao računalni monitor.

 • Ugrađeni MPEG-4 prijemnik za HD prijem bez set top box uređaja

  Ugrađeni digitalni prijemnik omogućava prijem digitalnih kabelskih i zemaljskih televizijskih signala bez dodatnog set top box uređaja. Uživajte u kvalitetnim televizijskim sadržajima bez neurednih kabela.

 • Kad je televizor isključen, potrošnja energije je 0 W

  Uživajte štedeći na računu za električnu energiju zahvaljujući ugrađenom prekidaču za napajanje. Električna energija neće se trošiti, a pritom ne morate iskopčavati kabel za napajanje iz zidne utičnice.

Prikaz svih specifikacija
 • Elektronički vodič kroz programe za 8 dana, usluga nije dostupna u svim državama
 • DVB-T, podržano samo u određenim državama
 • DVB-C, podržano samo u određenim državama i kod odabranih davatelja usluga. Najnovije informacije nalaze se na pločici s oznakom televizora.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Uobičajena potrošnja energije uključenog uređaja izmjerena u skladu s IEC62087, izdanje 2.
 • Potrošnja energije u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije kada televizor radi 4 sata dnevno, 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisi o načinu korištenja televizora.
 • Ovaj televizor sadrži olovo samo u određenim dijelovima ili komponentama za koje nisu dostupne tehnološke alternative u skladu s postojećim klauzulama izuzeća navedenima u RoHS direktivi.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: