Lirio

Lirio

Stropna svjetiljka

  Lirio

  Stropna svjetiljka

  Stvarajte sjene pomoću svjetla

  Masivne kopče od lijevanog aluminija pridržavaju debelu staklenu ploču na kvadratnom ili pravokutnom postolju sa završnom obradom u boji wenge ili boji aluminija. Kwadro. Naprosto predivno. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Lirio Stropna svjetiljka

KWADRO, matirani krom 3250517LI Pronađi slične proizvode

Stvarajte sjene pomoću svjetla

 • Jednostavan dizajn i izražajne linije

  Je li rasvjeta više od pukog funkcionalnog rješenja za problem tame? Lirio by Philips odgovara na to pitanje na beskompromisan i provokativan način stilovima dizajna koji vas nadahnjuju da stvarate svjetlo i kontrolirate sjenu u svom okruženju.

 • Jedinstven izgled i dojam za kućnu rasvjetu

  Jedinstven izgled i dojam rasvjetnih tijela Lirio by Philips omogućava stvaranje svjetla i dočarava ugođaj u vašem domu. Počastite se rasvjetnim tijelom koje izražava stil te nadopunjuje vaš identitet i interijer.

 • Najmoderniji materijali i izvanredna kvaliteta

  Najnovija tehnologija u kombinaciji s naprednim tehnikama kvalitetne izrade u velikom, ujednačenom asortimanu doista iznenađujućih i zadovoljavajućih rasvjetnih rješenja: asortiman Lirio by Philips jednako je jedinstven i profinjen.

 • U kompletu je žarulja tvrtke Philips

  Ova svjetiljka isporučuje se sa žaruljama tvrtke Philips koje pružaju najbolju kvalitetu i efekt svjetla, sukladno svjetiljci.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: