Stropna svjetiljka

  Stropna svjetiljka

  Ukrasite svoj dom svjetlom

  Dobrobit i udobnost u kupaonici zahvaljujući kvadratu svjetlosti. Ova stropna svjetiljka u boji matiranog kroma daje jako svjetlo uz uštedu energije, idealno za generalnu rasvjetu kupaonice. Čisti oblik i funkcionalnost u besprijekornom dizajnu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

InStyle Stropna svjetiljka

Plano, matirani krom 322031716 Pronađi slične proizvode

Ukrasite svoj dom svjetlom

dizajnerska svjetiljka za rasvjetu kupaonice

 • IP44, savršeno pogodno za kupaonice

  IP44, savršeno pogodno za kupaonice

  Ova svjetiljka tvrtke Philips namijenjena kupaonicama posebno je dizajnirana za vlažna okruženja. Prošla je stroga testiranja kako bi se potvrdila otpornost na vodu. IP razina opisuje se dvjema znamenkama: prva se odnosi na razinu zaštite od prašine, a druga na razinu zaštite od vode. Ova svjetiljka za kupaonicu ima oznaku IP44, što znači da je zaštićena od prskanja vode pa je idealna za kupaonicu.

 • Izuzetno dugotrajne žarulje

  Izuzetno dugotrajne žarulje

  Asortiman pruža bogat izbor kompaktnih fluorescentnih štednih žarulja za generalnu rasvjetu kupaonice. Jednom kada montirate svjetiljku za kupaonicu iz asortimana InStyle, nećete morati brinuti o zamjeni ili popravku, a istovremeno ćete štedjeti energiju i novac.

 • Ušteda energije

  Ušteda energije

  Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže u štednji na računima za struju i doprinosi zaštiti prirode.

 • Dobra vidljivost je važna u kupaonici

  Dobra vidljivost od ključne je važnosti ispred zrcala i to je razlog zašto svaka svjetiljka ima vrlo kvalitetan izvor svjetlosti koji osigurava pouzdano dotjerivanje. Asortiman rasvjete za kupaonice upotrebljava najnoviju tehnologiju za štednju energije radi pružanja obilja kvalitetnog svjetla koje nije prejako.

 • Mnoštvo primjena

  Dostupan vam je velik izbor zidnih i stropnih svjetiljki. Kolekcija nudi velike stropne svjetiljke koje ugodno osvjetljavaju cijelu kupaonicu. Osim toga, dostupne su zidne svjetiljke koje pružaju čisto, jako svjetlo bez sjene, savršeno za precizne zadatke ispred zrcala kao što su brijanje, nanošenje šminke i umetanje kontaktnih leća.

 • Ukrasite svoju kupaonicu svjetlom

  Svjetiljke za kupaonicu iz asortimana InStyle uljepšavaju kupaonicu svojom modernom i čvrstom konstrukcijom. Vrhunski materijali koji se teško troše, kao što su brušeni čelik, aluminij i staklo, nadopunjeni su pažljivo izrađenim detaljima, kao što su glatki, zaobljeni rubovi i strojno obrađene površine bez izbočenih dijelova. Na raspolaganju vam je bogat izbor suvremenih stilova i elegantne dekorativne završne obrade čistih i jednostavnih linija.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: