Phoenix

  Phoenix

  Rasvjeta za sve vaše trenutke

  Stolna svjetiljka Philips Hue Phoenix emitira toplo ili hladno bijelo LED svjetlo koje možete prigušiti i prilagoditi trenutnom ugođaju. Povežite se s kućnom Wi-Fi mrežom uz Hue most (nije u kompletu) za jednostavno upravljanje putem pametnog uređaja. Saznajte više

 • Rasvjeta za sve vaše trenutke

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Hue Phoenix

Ugradna reflektorska svjetiljka 3115531PH Pronađi slične proizvode

Rasvjeta za sve vaše trenutke

od zore do sumraka

 • 3D tekstura za dinamičan efekt

  3D tekstura za dinamičan efekt

  Philips Hue Phoenix ima posebnu 3D teksturu zbog koje izgleda dopadljivo, ali i osigurava ugodnu raspršenost svjetlosti. Površina svjetiljke prekrivena je šesterokutnim uzorkom koji zadržava i reflektira svjetlost, stvarajući dinamičan efekt. Efekt se mijenja ovisno o kutu gledanja, što Philips Hue Phoenix čini privlačnim dekorativnim dodatkom vašem domu, čak i ako su svjetla isključena.

 • Opustite se, čitajte, usredotočite se i napunite energijom – uz planove rasvjete

  Opustite se, čitajte, usredotočite se i napunite energijom – uz planove rasvjete

  Svjetlost utječe na naše raspoloženje i ponašanje. Philips Hue vam može pomoći da pretvorite svakodnevnu rutinu u trenutke u kojima možete uživati. Preskočite jutarnju kavu i pripremite se za dan uz hladno, jarko dnevno svjetlo koje vam pomaže da tijelo i um napunite energijom. Ostanite usredotočeni uz precizno prilagođeno jarko bijelo svjetlo. Možete se i opustiti uz meki sjaj bijelog svjetla za savršen završetak dana.

 • Prigušivanje bez potrebe za montažom

  Prigušivanje bez potrebe za montažom

  Iskusite zajamčeno glatko prigušivanje uz Philips Hue. Nije previše svijetlo. Nije previše mračno. Upravo onako kako treba biti. Nema potrebe za kabelima, električarom niti montažom

 • Dočarajte ugođaj uz toplo bijelo i hladno dnevno svjetlo

  Dočarajte ugođaj uz toplo bijelo i hladno dnevno svjetlo

  Postavite odgovarajući ugođaj za svaki trenutak i ukrasite dom svjetlom, od toplog do hladnog bijelog. Uživajte u različitim stilovima tijekom cijele godine, bilo da se radi o jasnom bijelom svjetlu koje vas podsjeća na proljetni povjetarac, toplom bijelom svjetlu ljetnog sunca ili hladnom dnevnom svjetlu zime. Za ovu funkciju potrebno je povezivanje s Philips Hue mostom.

 • Probudite se i zaspite na prirodan način

  Probudite se i zaspite na prirodan način

  Philips Hue pomoći će vam da se izvučete iz kreveta onako kako volite te započnete dan osjećajući se osvježeno. Intenzitet svjetla postepeno se pojačava, oponašajući efekt izlaska sunca, i pomaže vam da se probudite na prirodan način, umjesto buđenja glasnom budilicom. Započnite dan na pravi način. Uvečer, opuštajuće toplo bijelo svjetlo pomaže vam da se opustite i pripremite tijelo za dobar san. Za ovu funkciju potrebno je povezivanje s Philips Hue mostom.

 • Pametna kontrola, kod kuće i izvan nje

  Pametna kontrola, kod kuće i izvan nje

  Philips Hue aplikacije za iOS i Android omogućuju vam daljinsko upravljanje svjetlima s bilo kojeg mjesta. Provjerite jeste li zaboravili isključiti svjetla prije odlaska iz kuće te ih uključite ako radite do kasno. Za ovu funkciju potrebno je povezivanje s Philips Hue mostom.

 • Postavite praktične mjerače vremena

  Postavite praktične mjerače vremena

  Pomoću funkcije za odabir rasporeda iz aplikacije Philips Hue, možete učiniti da se doima kao da ste kod kuće kada niste. Odaberite uključivanje rasvjete u unaprijed određeno vrijeme, tako da bude uključena kada dođete kući. Možete čak odabrati uključivanje rasvjete u raznim sobama u različito vrijeme. Naravno, možete odabrati i postupno isključivanje rasvjete po noći, tako da ne morate brinuti jeste li neko svjetlo ostavili uključenim. Za ovu funkciju potrebno je povezivanje s Philips Hue mostom.

 • Upravljajte na svoj način

  Upravljajte na svoj način

  Povežite Philips Hue svjetla s mostom i krenite u istraživanje beskonačnih mogućnosti. Svjetlom možete upravljati s pametnog telefona ili tableta putem aplikacije Philips Hue; osim toga, sustavu možete dodavati prekidače za aktivaciju rasvjete. Postavite mjerače vremena, obavijesti, alarme i još mnogo toga za potpun Philips Hue doživljaj. Philips Hue radi čak i uz Amazon Alexa, Apple Homekit i Google Home kako bi vam omogućio glasovno upravljanje svjetlima.

 • Potreban je most ili prekidač

  Potreban je most ili prekidač

  Povežite Philips Hue svjetla s mostom kako biste upravljali svjetlima s pametnog telefona ili tableta putem aplikacije Philips Hue. Philips Hue svjetlima možete upravljati i pomoću prekidača za prigušivanje Philips Hue koji omogućuje uključivanje/isključivanje i prigušivanje ili kretanje kroz planove rasvjete.

 • Snažno izlazno svjetlo

  Vrlo kvalitetno snažno bijelo svjetlo dostatno za svaki trenutak ili zadatak.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: