Stropna svjetiljka

  Stropna svjetiljka

  Saving in style

  Potpuno uživajte u rasvjeti uz ovu elegantnu aluminijsku stropnu svjetiljku Ecomoods. Dočarava ugodnu atmosferu i jednostavnost čistim svjetlom koje štedi energiju. Znak za suvremeni dizajn koji izgleda savršeno u vašem dnevnom prostoru. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

myLiving Stropna svjetiljka

Trenuci, aluminij 300994816 Pronađi slične proizvode

Saving in style

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Velika prednost fluorescentne rasvjete je njezina energetska učinkovitost. Fluorescentna žarulja troši samo petinu energije koju troši obična žarulja. To znači da ćete, ako u svoj dom postavite fluorescentnu rasvjetu i tako zamijenite standardne žarulje, smanjiti dio računa za struju koji odlazi na rasvjetu za otprilike 80%!

 • Izuzetno dugotrajna žarulja

  Izuzetno dugotrajna žarulja

  U kompletu je Philipsova žarulja koja izuzetno dugo traje, do 12.000 sati.

 • Izdržljiv i pouzdan

  Izdržljiv i pouzdan

  Napravljena da traje. Svaki komad iz kolekcije Ecomoods tvrtke Philips napravljen je od vrlo kvalitetnih materijala i komponenti. Ecomoods tvrtke Philips znači da dobivate izuzetno kvalitetno rasvjetno tijelo koje traje i traje.

 • Elegantan i suvremen dizajn

  Ecomoods ima čist suvremeni izgled koji iskače iz kalupa tradicionalno glomaznih i neprivlačnih energetski učinkovitih proizvoda. Tanka i otmjena, svaka dizajnerska svjetiljka iz ove kolekcije pažljivo je osmišljena te predstavlja savršenu kombinaciju oblika i funkcionalnosti.

 • Raspršeno čisto bijelo svjetlo

  Ova svjetiljka koristi najnoviju tehnologiju za uštedu energije kako bi pružila puno čiste, prirodne bijele svjetlosti. Raspršeno svjetlo osvijetlit će prostoriju čistim bijelim svjetlom, što vam omogućava kombinaciju funkcionalnosti i brige za okoliš. Raspršeno svjetlo idealno je za generalnu rasvjetu.

 • Aluminij

  Vrlo moderan, aluminij je mekan, trajan i lagan materijal blage sive boje.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: