LCD monitor s MultiView prikazom

  LCD monitor s MultiView prikazom

  Panoramski prikaz, Crystalclear slika

  Ovaj Philips UltraWide zaslon dijagonale 29 inča impresionirat će vas Crystalclear slikom rezolucije 2560 x 1080 i briljantnim bojama. Vrhunski AHIPS zaslon omjera stranica 21:9 s iznimno tankim rubom donosi panoramski pogled na svijet. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Brilliance LCD monitor s MultiView prikazom

UltraWide 21:9, 29"/73 cm, , 2560 x 1080 298P4QJEB/00 Pronađi slične proizvode

Panoramski prikaz, Crystalclear slika

na UltraWide, MultiView zaslonu

 • Manje umaranje očiju uz tehnologiju Flicker-free

  Manje umaranje očiju uz tehnologiju Flicker-free

  Uslijed načina kontrole svjetline kod zaslona s LED pozadinskim osvjetljenje, neki korisnici iskusit će treperenje zaslona koje uzrokuje umor očiju. Tehnologija Flicker-free tvrtke Philips primjenjuje novo rješenje za regulaciju svjetline i smanjenje treperenja radi ugodnijeg gledanja.

 • SmartErgoBase omogućava ergonomsku prilagodbu pogodnu za sve korisnike

  SmartErgoBase omogućava ergonomsku prilagodbu pogodnu za sve korisnike

  SmartErgoBase je postolje monitora koje osigurava ergonomsko postavljanje monitora i omogućava uredno spremanje kabela. Postolje ima prilagodljivu visinu sukladno visini korisnika, zakretanje, nagib i rotaciju kako bi se osigurala maksimalna udobnost prilikom uporabe monitora, čime se ublažava fizičko naprezanje tijekom dugog radnog dana. Kabeli se mogu spremiti kako bi se radni prostor održavao urednim i profesionalnim.

 • Mala udaljenost od zaslona do stola omogućava udobno čitanje

  Mala udaljenost od zaslona do stola omogućava udobno čitanje

  Zahvaljujući naprednom postolju SmartErgoBase, monitor tvrtke Philips može se spustiti gotovo do razine stola radi osiguravanja ugodnog kuta gledanja. Mala udaljenost od zaslona do stola savršeno je rješenje ako koristite naočale s bifokalnim, trifokalnim ili progresivnim lećama prilikom rada za računalom. Osim toga, omogućava korisnicima znatno različitih visina upotrebu monitora pod željenim kutom i pri željenoj visini, čime se osigurava manje umaranje i naprezanje.

 • Panoramski AH-IPS zaslon formata 21:9 pruža briljantnu sliku

  Ovaj najnoviji monitor tvrtke Philips koristi napredan panoramski AH-IPS zaslon formata 21:9 s prirodnom 8-bitnom bojom, što znači da pruža vrhunsku preciznost u reprodukciji boja. Tehnologija TrueVision tvrtke Philips postiže više od 99 % sRGB prostora boja uz delta-E vrijednost od manje od 3, što uvelike nadmašuje Windows specifikacije. 21:9 format čini ga savršeno pogodnim za prikaz više stupaca u proračunskim tablicama. Kut gledanja od 178/178 stupnjeva čini ga odličnim za grafički dizajn, web-aplikacije, retuširanje fotografija i slično. Sada možete otvoriti 2 internetske stranice u punoj veličini jednu uz drugu, kretati se kroz više aplikacija i s lakoćom izvršavati više zadataka.

 • Crystalclear UltraWide HD s 2560 x 1080 piksela

  Ovi najnoviji zasloni tvrtke Philips pružaju Crystalclear, Quad HD sliku s 2560 x 1440 ili 2560 x 1080 piksela. Koristeći prednosti ploča odličnih radnih značajki s gusto raspoređenim pikselima i širokog kuta gledanja 178/178, koje omogućavaju širokopojasni izvori kao što su Displayport, HDMI, Dual link DVI, ovi novi zasloni oživjet će vaše slike i grafike. Bilo da ste zahtjevan profesionalni korisnik koji treba izuzetno detaljne informacije za CAD-CAM rješenja, koristite aplikacije za 3D grafiku ili financijski čarobnjak koji radi na golemim proračunskim tablicama, zasloni tvrtke Philips osigurat će vam Crystalclear sliku.

 • MultiView omogućava aktivno dvostruko povezivanje i prikaz u isto vrijeme

  MultiView zaslon tvrtke Philips izuzetno visoke rezolucije sada vam omogućava da ugodno povezivanje, bilo u uredu ili kod kuće. MultiView omogućava aktivno dvostruko povezivanje i prikaz kako biste istovremeno mogli raditi s više uređaja, kao što su osobno i prijenosno računalo, jedan pokraj drugoga, čime se pojednostavljuje složeno izvršavanje više zadataka u isto vrijeme. Sada jednostavno na desnoj strani možete gledati nogometni prijenos uživo sa set-top box uređaja, a na lijevoj istovremeno pretraživati internet s prijenosnog računala. Možda želite pratiti vijesti uživo sa zvukom u malom prozoru i istovremeno raditi na najnovijem blogu.

 • Iznimno tanak rub – maksimalni prikaz, minimalna debljina

  Uz najnovije matrice, novi zasloni tvrtke Philips dizajnirani su minimalistički, a debljina vanjskog ruba ograničena je na otprilike 2,5 mm. U kombinaciji s ugrađenom crnom matričnom trakicom debljine otprilike 9 mm, ukupna debljina ruba značajno je smanjena, osiguravajući minimalnu površinu neiskorištene površine i maksimalnu veličinu prikaza. Naročito su pogodni za vodoravno kombiniranje više zaslona ili formiranje velikih komponentnih zaslona za igre, grafički dizajn i profesionalne aplikacije; uz zaslone s iznimno tankim rubom imat ćete osjećaj kao da koristite jedan veliki zaslon.

 • Display Port za lančano povezivanje više zaslona

  Ovaj zaslon tvrtke Philips koristi tehnologiju Display port 1.2a Multi Stream Transport (MST) s HBR2 koja udvostručuje protok podataka do 21,6 Gb/s. Time se omogućava lančano povezivanje više monitora i dramatično povećanje učinkovitosti. Mogućnost lančanog povezivanja s više monitora čini ovaj zaslon tvrtke Philips naročito pogodnim za uporabu u financijskom i bankarskom sektoru, kontrolnim sobama i drugim sličnim okruženjima. Kako bi se ova značajka mogla koristiti, PC grafička kartica mora biti certificirana za DP1.2 s MST opcijom. Detaljne informacije potražite na web-stranici http://www.displayport.org/

 • SmartConnect uz HDMI, Display port i Dual link DVI

  Ovi zasloni tvrtke Philips imaju pregršt mogućnosti za povezivanje pa su opremljeni raznim priključcima, kao što su Dual link DVI, Display Port, univerzalni HDMI priključak, koji vam omogućavaju uživanje u nekomprimiranim video i audio sadržajima visoke rezolucije. USB 3.0 osigurava prijenos podataka velike brzine i mogućnosti globalnog povezivanja. Bez obzira na izvor koji koristite, možete biti sigurni da će ovaj zaslon tvrtke Philips vaše ulaganje učiniti spremnim za budućnost!

 • USB 3.0 omogućava brz prijenos podataka i punjenje pametnog telefona

  Izuzetno brzi USB 3.0 koristi brzinu prijenosa od 5,0 Gb/s, što je oko 10 puta brže u odnosu na standardni USB 2.0, čime se znatno smanjuje vrijeme prijenosa podataka, a time štede vaše vrijeme i novac. Zahvaljujući većoj širini pojasa, izuzetno velikim brzinama prijenosa, boljem upravljanju napajanjem i vrhunskim radnim značajkama, USB 3.0 postavlja najnoviji globalni standard i omogućava upotrebu uređaja za pohranu velikog kapaciteta. Zahvaljujući tehnologiji Sync-N-Go više ne morate čekati da se oslobodi širokopojasna veza. Vaše ulaganje u uređaje koji koriste standard USB 2.0 zaštićeno je jer su starije verzije podržane.

 • Ugrađeni stereo zvučnici za multimediju

  U monitor je ugrađen par vrlo kvalitetnih stereo zvučnika. Moguće je primjetno usmjeravanje zvuka prema naprijed, neprimjetno usmjeravanje zvuka prema dolje, usmjeravanje prema gore, prema natrag itd., ovisno o modelu i dizajnu.

 • TCO Edge osigurava 65% plastike dobivene recikliranjem iskorištenih proizvoda

  TCO Edge certifikat daje se proizvodima koji premašuju postojeće ekološke zahtjeve. Osim standardnih TCO zahtjeva, proizvod mora koristiti najmanje 65% plastike dobivene recikliranjem iskorištenih proizvoda, mora biti energetski učinkovit, sadržavati minimalnu količinu opasnih materijala, imati ambalažu koja se u potpunosti može reciklirati te, između drugih zahtjeva, mora biti dizajniran za lako recikliranje. Možete biti sigurni da je ovaj monitor tvrtke Philips proizvod s najmodernijim tehnologijama, najbolji u klasi ICT te da pruža prednosti za vas i planet i predstavlja odgovoran ekološki IT proizvod!

 • Nulta potrošnja energije uz prekidač za potpuno isključivanje

  Monitor možete u potpunosti isključiti iz strujne mreže pritiskom prekidača za potpuno isključivanje koji je prikladno smješten s njegove stražnje strane. Time postižete nultu potrošnju energije i dodatno smanjujete emisiju stakleničkih plinova

Prikaz svih specifikacija
 • Riječ/zaštitni znak "IPS" i srodni tehnološki patenti pripadaju svojim odgovarajućim vlasnicima.
 • EPEAT Gold vrijedi samo tamo gdje Philips registrira proizvod. Status registracije za svoju državu provjerite na web-stranici www.epeat.net.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: