Tanki LED TV

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24phk5619_12/24phk5619_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Tanki LED TV

  Tanki LED TV

  Ostanite povezani s obitelji, i to na predivan način, uz Smart LED televizor serije 5610 tvrtke Philips bijele boje s integriranom funkcijom Wi-Fi. Mali poput vašeg omiljenog tableta (i jednako zabavan za uporabu) s jasnom, živopisnom slikom iz bilo kojeg izvora zahvaljujući tehnologiji Pixel Plus HD. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

5000 series Tanki LED TV

61 cm (24"), LED televizor, Dvojezgreni, DVB-T/C/S/S2 24PHK5619/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Tanki LED TV

Sa značajkom Smart TV

 • LED TV za sliku nevjerojatnog kontrasta

  LED TV za sliku nevjerojatnog kontrasta

  LED pozadinsko osvjetljenje omogućava vam uživanje u manjoj potrošnji energije i predivnim linijama u kombinaciji s velikom svjetlinom, nevjerojatnim kontrastom i živopisnim bojama.

 • 200 Hz PMR za glatke pokretne slike

  200 Hz PMR za glatke pokretne slike

  Ništa ne može nadmašiti navalu adrenalina koju pruža igranje, brza sportska akcija ili akcijski filmovi. To je razlog zašto ovaj televizor tvrtke Philips ima tehnologiju 200Hz Perfect Motion Rate koja omogućava uživanje u glatkom prikazu pokreta. Iako vaše srce podrhtava, slika koju gledate ne bi trebala.

 • Smart TV: cijeli novi svijet koji treba istražiti

  Smart TV: cijeli novi svijet koji treba istražiti

  Otkrijte napredniji doživljaj koji leži iza tradicionalnog televizora. Posuđujte i usmjeravajte filmove, videozapise ili igre iz trgovina videosadržaja na mreži. Gledajte propuštene televizijske sadržaje omiljenih kanala i uživajte u sve većem izboru aplikacija na mreži kao što je YouTube.

 • Aplikacija MyRemote: napredniji način interakcije s televizorom

  Aplikacija MyRemote: napredniji način interakcije s televizorom

  Upravljajte svojim televizorom tvrtke Philips izravno s pametnog uređaja. Uz aplikaciju MyRemote nikada nije bilo lakše ostati u tijeku zahvaljujući TV vodiču kroz programe.

 • Usluga Skype™ povezuje ljude (dodatna kamera)

  Usluga Skype™ povezuje ljude (dodatna kamera)

  Dodajte novu dimenziju pozivima i dijelite iskustva s ljudima do kojih vam je stalo, bez obzira na to gdje se nalazite. Skype™ na televizoru omogućava uspostavljanje glasovnih poziva i videopoziva iz dnevnog boravka. Jednostavno priključite dodatnu TV kameru tvrtke Philips (PTA317) na televizor i uživajte u odličnim videozapisima i odličnom zvuku iz udobnosti kauča.

 • Integrirana funkcija Wi-Fi za jednostavno povezivanje sa svijetom na mreži

  Integrirana funkcija Wi-Fi za jednostavno povezivanje sa svijetom na mreži

  Integrirana funkcija Wi-Fi na Smart TV televizoru tvrtke Philips povezivanje s kućnom mrežom čini brzim i jednostavnim, omogućavajući vam bežični pristup svijetu sadržaja ili dijeljenje kod kuće.

 • Tanki profil uljepšava interijer

  Tanki profil uljepšava interijer

  Televizor tvrtke Philips tankog profila odražava stil svojim elegantnim, profinjenim dimenzijama. Naposljetku, zašto vaš televizor ne bi bio jednako lijep i funkcionalan?

 • Elegantna bijela boja svaku će prostoriju učiniti modernom

  Budući da znamo da želite mali televizor koji jednako dobro izgleda i radi, naš dizajnerski tim spojio je elegantni okvir od furnira profinjene bijele i metalik boje kako bi kreirao svjež, moderan dizajn koji uljepšava prostoriju u kojoj se nalazi.

 • Nagnuto aluminijsko postolje obogaćuje televizor stilom i prenosivošću

  Prednost televizora malog zaslona leži u njegovoj prenosivosti. No zašto žrtvovati stil za funkciju? Dizajnirano poput okvira za slike, ovo moderno postolje može se rasklopiti radi postavljanja televizora na određenu površinu ili ostaviti u ravnini sa stražnjom pločom radi postavljanja televizora na zid.

 • Pixel Plus HD za predivne slike koje ćete obožavati

  Ništa nije ugodno poput gledanja omiljenog filma ili dokumentarca. Bilo da usmjeravate s mreže ili gledate DVD, Philips Pixel Plus HD Engine pruža realističniju sliku zahvaljujući svjetlijim bijelim i tamnijim crnim nijansama.

 • Cloud TV i Cloud Explorer približavaju svjetove

  "Budući da ste vi jedinstveni, smatramo da takav treba biti i način na koji gledate televiziju. Uz izbor koji neprestano raste, Cloud TV tvrtke Philips pruža izbor među stotinama televizijskih kanala diljem svijeta. Cloud Explorer olakšava dijeljenje s prijateljima bili oni blizu ili daleko pružajući vam pristup vašem Dropbox™ računu putem televizora, što omogućava prikaz sadržaja na velikom zaslonu.

Prikaz svih specifikacija
 • Aplikacija MyRemote i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TV.
 • Kako biste saznali koje se usluge nude za smart TV aplikacije u vašoj državi, posjetite www.philips.com/TV
 • Cloud TV ponuda ovisi o dostupnosti i propisima u državi
 • Kompatibilnost ovisi o Wifi Miracast certifikatu i sustavu Android 4.2 ili novijoj verziji. Više informacija potražite u dokumentaciji uređaja.
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • TV kamera tvrtke Philips (PTA317) prodaje se zasebno.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: